sanex Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Używane SWD od Mendiego za 500zł i masz 90+ zasięgu ;) albo SWD (400zł~) + promyk (300zł) + dużo teflonu (30zł) + gumka (30zł) do tego chińska luneta 3-9x4- byle tylko zero trzymała (120zł) + spring M170 (70zł) + pudełko kreatyny i miesięczny karnet na siłownię (150zł) 1100zł i masz zestaw, który strzela skutecznie na 80~m, szybkostrzelność zależy od ilości potu straconego na siłowni :icon_mrgreen: Z czasem wsadzisz lepszy cylinder, komorę wymienisz na czeską, M200~, zespół spustu(?) i będziesz mieć te 110~m zasięgu ;) *** ***zdanie nie poparte doświadczeniem, powielam tylko to, co znalazłem w odpowiednim temacie o SWD A&K kiedy "tuningowałem" swoje SWD :P Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Nie ma cylindrów do SWD? No, nie ma? Nie ma? Są? Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Z czasem wsadzisz lepszy cylinder, komorę wymienisz na czeską, M200~, zespół spustu(?) i będziesz mieć te 110~m zasięgu ;) *** ***zdanie nie poparte doświadczeniem, powielam tylko to, co znalazłem w odpowiednim temacie o SWD A&K kiedy "tuningowałem" swoje SWD :P No właśnie mówisz coś o czym masz zerowe pojęcie....Nie ma innych cylindrów, springa M200 będzie naciągał jak kusze a zespół spustu też nie jest produkowany.... P.S Mikadorus mnie ubiegł ;) Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH...... HAHAHAHAHAHA Lepszy cylinder do swd od a&k :hahaha: Mam już screenshota :icon_wink: Teraz do rzeczy wchodzisz u nas w komis lub piszesz do mnie na PW to Ci załatwię po kolegach replikę za 50zł i uszczelnię za darmo tym teflonem do rakiet nasa za 30zł + zrobię tuning do tych 80 metrów :icon_wink: Tylko mi przesyłki pokryjesz i tymbarka wiśniowego postawisz. Oczywiście bez tego mankrafta bo to system dla tych co się już ponaciągali dzyndzla w życiu lub dla kobiet :icon_wink: P.S Koledzy mnie ubiegli ale to nie ważne bo świetnie się bawię w tym temacie! Jak tak dalej pójdzie to do tuningu dojdzie jeszcze wymiana tłoka i sprężyny pomocniczej :icon_wink: Edit#2 Dysortografia atakuje... "żeczy" Edited July 19, 2014 by LastSniper Link to post Share on other sites
Taboo Posted July 19, 2014 Author Report Share Posted July 19, 2014 Jak coś kupuje to jest to NOWE. Sanex zbyt ładnie to brzmi żeby to mogło być prawdziwe.Lunete mam od wiatówki z firmy Kandar z montażem więc moge odpuścić sobie kupno i ten karnet na siłownie chyba też bo nie jestem taki słaby przecież ten naciąg to nie będzie więcej niż z 20kg na jedną ręke :D Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Oczywiście bez tego mankrafta bo to system dla tych co się już ponaciągali dzyndzla w życiu lub dla kobiet :icon_wink: On chyba jeszcze nie wie o co chodzi z dzyndzlem w SWD :-F A jak mniemam dużego wieku to on nie ma, a co za tym idzie mięśnie jak obwód nadgarstka :D Taboo Mnie ubiegł jednak ma mięśnie :-P Edited July 19, 2014 by Krwawy Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Taboo- SWD naprawdę jest dobre. Sam promyk i gumka starczą + trochę samozaparcia w nagwintowaniu paru otworów i uszczelnieniu. M180-200 nie ma problemu by facet naciągnął. Trzeba wyrobić technikę. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Można wyrabiać techniki polegające na tworzeniu się bąblów na dłoni :icon_wink: M180 czeskie naciągnie każdy kto się uprze ale naprawdę trzeba chcieć... Sanex...Kreatyna?... jak ktoś lubi proszki i mięśnie z wodą o 70% wydajności to proszę bardzo :icon_rolleyes: Mam opracowany projekt korbki do swd żeby można było strzelać praktycznie automatycznie! Tylko przeniosę szkic do kompa i zbiję fortunę :icon_wink: Jeszcze muszę jakiegoś druma ogarnąć do zestawu. Edited July 19, 2014 by LastSniper Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) ;D Last, niedługo zamieszczę filmik jak moje SWD naciąga moja dziewczyna (24cm w ramieniu). Kreatyna to dobry dozwolony środek, sam biorę na siłce. A to o wodzie to mit:). Ba, nawet przy kreatynie potrzeba sporo zaparcia by wyrobić mięśnie. Edited July 20, 2014 by mikadorus Link to post Share on other sites
Powała Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) Taboo, przeczytaj http://forum.wmasg.p...dzisjeszym-asg/, http://forum.wmasg.p...pring-elektryk/ i http://forum.wmasg.pl/topic/40592-oficjalny-warrior-i-l96-well/ Edited July 20, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
sanex Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Nie ma cylindrów do SWD? No, nie ma? Nie ma? Są? Jasne, że nie ma :D Miałem na myśli tłok ^^ Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) :icon_biggrin: Tłoków też nie ma lepszych. Stockowy jest bardzo dobry. Do snajp tłoki podobnej specyfikacji to ok. 200zł, a SWD ma taki w stocku. A&K tłucze te tłoki w Valhalli stąd takie dobre. Legenda głosi, że zrobiono go z odgłosu stąpania kota, brody kobiety, korzenia skały, ścięgien niedźwiedzia, oddechu ryby i śliny ptaka*. No może przesadziłem bo LL i PDI robi lepsze.. ale za nie trzeba dać grubo ponad 200zł (mówię o standardzie VSR, L96). * http://pl.wikipedia.org/wiki/Fenrir Edited July 20, 2014 by mikadorus Link to post Share on other sites
Powała Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) (...) ścięgien niedźwiedzia, (...) ... oj przesadziłeś, to chodzi o ogon niedźwiedzia... :icon_lol: Edited July 20, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
arend Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Krwawy prosze cie , nie znasz mnie to nie mów że nie złoże sam snajperki... Komuś kto nie potrafi złożyć paru zdań po polsku bez walenia byków też jak Krwawy nie wierzę że złoży sam snajperkę. Złożenie snajperki nie polega tylko na wpakowaniu tam mocniejszej sprężyny czy preclufy. To taka sama bajka jak lansowane przez niektórych składanie snajperki za 1000 złotych. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 ^ Przepraszam bardzo ale moja snajperka jest złożona za 800 :icon_wink: Trzeba opracować tabelkę: obwód ramienia - sprężyna, każdy sobie zmierzy i sprawdzi a potem kupi odpowiedniego springa ;) Link to post Share on other sites
arend Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Last proszę przestań i ty bajki ludziom wciskać. Jestem po tuningu MB01 i wiem że 1300 pln poszło się paść. Bo może i moc to miało, ale nie miało ani zasięgu ani precyzji. Więc głodne kawałki to możesz wciskać zielonym (co z resztą czynisz). No chyba że za bazę masz jakiegoś elektryka, bo w springa to nie uwierzę w życiu. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 ^ Oni chcą snajperki o zasięgu 70 metrów, nie mówią nic o precyzji :icon_wink: Moje wiosło jest w profilu razem z częściami... +szlifowana komora pps bo była źle odlana. Bo trzeba miłości przy składaniu... i młotka dekarskiego bo nie zawsze chce pasować. Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) Last ma chyba SWD. 300zł karabin, 300 lufa, 40zł guma, głowica cylindra 35zł, komora 120zł, sprężyna 50zł,... jakoś tak by wychodziło. Arend z ciekawości co władowałeś w warriora? Edited July 20, 2014 by mikadorus Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 ^bez głowicy bo to można samemu zrobić, komora pps to było chyba 50zł na promocji, sprężyna 40 bo czeska + "precka" jbu u mnie starczy bo nie strzelam do puszek na tych 70 metrach a do ludzi. Całość: -wydmuszka swd z komisu- 100zł -lufa- 170zł -gumka- ~40zł -głowica- ~od barta 35zł -komora- 67zł (specshop) -sprężyna- 40zł Łącznie: 452 zł z przesyłkami koło 500zł. Można wymienić lufę na promyka + 130zł i za 650 z przesyłkami ma się snajperke o zasięgu 80 metrów z niezłym skupieniem. Link to post Share on other sites
Taboo Posted July 20, 2014 Author Report Share Posted July 20, 2014 trzeba mieć szczęście żeby kupić wydmuszkę :D Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 (edited) ^ Trzeba wiedzieć gdzie szukać :icon_wink: Edited July 20, 2014 by LastSniper Link to post Share on other sites
Taboo Posted July 20, 2014 Author Report Share Posted July 20, 2014 A gdzie wywąchałeś tą wydmuszke? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Panowie, to nie jest dział poświęcony tuningowi replik. Link to post Share on other sites
Recommended Posts