Dżejrosz Posted December 3, 2017 Report Share Posted December 3, 2017 Cześć ! Mam jeszcze pytanie szkielety gearboxow jakich firm pasują do replika E&L?? Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Mam pewną zagwostkę. Posiadam ELAK-74N jeszcze pierwszej generacji i z drugiej ręki. Zastanawia mnie długość lufy. Mierzyłem ją u siebie i ma 475mm długości, a wszyscy piszą, że stock ma 455mm. Lufa tu nie była wymieniana od nowości, jak twierdzi poprzedni właściciel. Drugie co mnie zastanawia, to fakt, że lufa kończy się jakieś trzy centymetry przed otworem wylotowym. Także dziwna sytuacja i nie wiem w sumie jaką preckę można by tu wstawić. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Też mi się wydaje, że w pierwszej generacji były ciut dłuższe lufy. Pakuj co jest i co się zmieści. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Pakuj lufę 455. Taka lufa chowa się w podstawie szczerbinki i po problemie. Nie będzie problemów z tłumikami płomienia - jak postanowisz zmienić najlepszy, najfajniejszy i najładniejszy tłumik płomienia od AK74 na jakieś tacticool szczelinowe wynalazki to nie będzie Cie bolało, że lufa wewnętrzna jest widoczna. Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 Wymieniać nie zamierzam. Ten jest ładny. :D Więc ten tłumik płomienia nie będzie w niczym wadzić kulkom? A montował z Was te nowe wynalazki od Poseidona? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts