Cyrek Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Sprezynowy xm8 jest juz dostepny, cena przystepna, pewnie to jest cos podobnego do g36c DE http://www.wcm.com.pl/index.php?action=show&id=10956 Pozdrawiam!! Link to post Share on other sites
kulikson Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ten karabinek ma strasznie futurystyczny wygląd i to jest w nim najfajniejsze:)Kto używa tej broni i skąd ona pochodzi? Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Emmm, ja taka chyba widzialem na xXx 2 :P Pozdrawiam!! Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 NO tu jeno jest link: http://world.guns.ru/assault/as61-e.htm Link to post Share on other sites
kulikson Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 THX pseus:)Z tego co zrozumiałem to ta broń ma zastępować amerykańskie m4a1!Może kiedyś... Za jakiś czas pewnie zakupie tą replike i powiem co i jak. Pozdro Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Kulikson już drugi raz przekręciłeś moją ksywkę. Jestem Pesus a nie Pseus. Ale dobra. Co do Xm8 to dla mnie zbyt futurystycznie wygląda. Jak bym pierwszy raz zobaczył zdjęcie Xm8 (NIE NA RZADNEJ STRONIE O GIWERACH ITP.) to pomyślałbym, że to zabawka dla dzieci, która w lufie ma czerwoną diodkę. Albo myślałbym, ze to rekfizyt fan clubu Starship Troopers. Link to post Share on other sites
kulikson Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Starship Troopers jest cool!:)Przynajmniej mi sie podobał:)Całkiem lubie takie futurystyczne bronie,ale tylko takie co mają w sobie to coś:)W końcu mamy XXI wiek:)Aha sory,że cały czas myle twoją ksywkę.W ostatnim poście zauważyłem to,ale nie chciało mi się już tego poprawiać,bo stwierdziłem,że pewnie się nie skapniesz:)No,cóż najwyraźniej się myliłem.Teraz będe pisać PTH ok? PS.Grasz w wolfensteina ET? Link to post Share on other sites
Robson Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 THX pseus:)Z tego co zrozumiałem to ta broń ma zastępować amerykańskie m4a1 zrozumiałeś dobrze, ale nie do końca.... to nie jest broń zastępcza dla M4A1, lecz jest to nowy system broni strzeleckie armii stanów zjednoczonyhc :wink: karabin występuje w paru wersjach(standard, sniper, rkm i short - wszystko jest w tekście) i na odległościach do 400 m mabyć 100% lepsza, a na odległościach powyżej 400m ponad 100% lepsza (porównywane do M16A2)... :D Link to post Share on other sites
MAR Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja slyszałem ze jest to nowa wersja z serji g36 :| ale nie jestem pewien Link to post Share on other sites
Robson Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja slyszałem ze jest to nowa wersja z serji g36 :| ale nie jestem pewien to źle słyszałeś, wygląda podobnie w stosunku do G36, bo to w końcu niemcy robili właściwie (H&K) i karabin upodniony. nie należy do takowej serii bo to jest wogóle inny karabin ! Link to post Share on other sites
fidel Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Nie Brac zdecydowanie nie GGGGG....do potegi entej Link to post Share on other sites
Recommended Posts