Mateuniosnajpa Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Witam! Chciałbym się dowiedzieć o kaburach firmy Strike Systems do Dan'a Wessona. -Jak z mocowaniem do pasa? -Wytrzymałość materiału? -Czy wyjmowanie rewolweru odbywa się płynnie i bez "zacięć" ? Dzięki, pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Pytanie na boku - wyszukał ktoś może, która kydexowa kabura pasowałaby do repliki tego rewolweru? Jakiś Safariland? SERPA? Fobus? Bawił się ktoś w customową kaburę? Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Yeap, mój kumpel ma kydeksa do Smith & Wesson, customowego. Działa. Ma do tego dwa sprzety. .22 i .380 albo.44 :) Quote Link to post Share on other sites
Mateuniosnajpa Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 ;) Kydeks do Danka, świetny pomysł. Masz jakieś fotki ? Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Nie, ale jak go spotkam na "szczelnicy" to zrobie. Quote Link to post Share on other sites
Mateuniosnajpa Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 Dobra chłopaki... Kupiłem, jak przyjdzie to zrobię opis. Temat może nie cieszy się dużym zainteresowaniem ale liczy się nie oszukujmy się... Czasy Harry'ego Callahan'a dawno minęły. Szczęśliwie nie dla wszystkich. Do posta P.S. Punisher, czekam;) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Chłopaki z MEKu uwielbiają kydexy do rewolwerów: Quote Link to post Share on other sites
Mateuniosnajpa Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 Chłopaki z MEKu uwielbiają kydeksy do wszystkiego%P Ale rzeczywiście świetnie się prezentuje Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Eeeh, nie róbcie mi smaka, do mojego "bębenkowca" dostać gdzieś kydex... :( szczególnie jak go obłożę kolimatorem i latarką (zaprawdę nastanie taki dzień...) Quote Link to post Share on other sites
Mateuniosnajpa Posted September 1, 2014 Author Report Share Posted September 1, 2014 ;D Może niedługo będą dostępne w Polsce. Ostatnio mamy wysyp rewolwerów... Ale ta latara podłączona do chwytu pistoletowego jest mocarna ;) Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 W rewolwerze to ma jakiś sens, ale ja planuje montaż pod lufą. Więc tylko custom, bo jakoś coś kiedyś szukałem, i leworęcznego kydexa do 4" Pythona nie widziałem nigdzie w ofercie. Quote Link to post Share on other sites
Mekto Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Jest jakakolwiek kydeksowa kabura pasująca do Dana? Quote Link to post Share on other sites
Mateuniosnajpa Posted September 2, 2014 Author Report Share Posted September 2, 2014 Na pewno JEST:) Ale na dzień dzisiejszy trudno dostępna ale jakby człowiek pogmerał w sieci to kto wie;) Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 http://xtreme-tactics.com/kydex-holster-for-a-dan-wesson-airsoft-revolver/ to a'propos customu... Quote Link to post Share on other sites
Mateuniosnajpa Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 Piękna i funkcjonalna rzecz;) Tak się zastanawiam... Właśnie przyszła paczka. Danka wchodzi pięknie, bez problemu można ją na powrót w kaburze umieścić. Produkt wygląda solidnie. A dlaczego się zastanawiam? Może dało by się przymocować tą kaburę do adaptera (Takiego jak w podstawowych zestawach kabur kydeksowych) np. http://www.tacticalh...ct/GCA30.html.. <moderatorski ciach> Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Nie linczujcie panowie za odkop, ale czy sytuacja się jakoś zmieniła przez ostatni czas? Mam Dana Wessona 715, fajnie byłoby wsadzić go w coś sztywnego na Tek-loku albo płetwie. Pisać do jankesów z linka powyżej, czy może ktoś rodzimy "szyje" "ubranko" dla DW715? Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Red River jak się dopchasz... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts