nieznajomy1234 Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Chciałbym nabyć replike asg w klimacie drugiej wojny nie interesuje mnie coś takiego jak ak47, m16 czy inne tego typu bronie. Zastanawiałem się nad thompsonem snow wolfa. Nie interesują mnie karabiny ponieważ ich przydatność airsofcie jast mała. Limit cenowy: 700-800 zł. Raczej nie mp40 albo sten. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Wydaje mi się, że na pierwszą replikę powinieneś kupić coś sprawdzonego a nie kombinować. Chyba logiczne jest, jeżeli interesuje cię Thompson SW to należy sprawdzić przyporządkowany mu temat na forum. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Chcesz mieć tylko replikę "z klimatem", czy jesteś też zainteresowany ASH? Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Buniek, bez przesady. Sten ma v.7, Thompson v.6, STG-44 ma v.2, więc technicznie nie jest aż tak źle ;) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Teoretycznie części są, praktycznie jest jak jest. Popychacz do v.6 ma tylko jeden sklep w Polsce i nie jest to SHS :icon_biggrin: Gorzej jak sypnie się coś niestandardowego jak antireversal, u mnie pękła sprężynka i musiałem sztukować i wyginać. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Nie strasz, sam mam replikę z v.6 :P Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Mam thompsona od CG śmiga i hula bez awarii już ładnych kilka lat. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Nieznajomy, dobrze byłoby gdybyś określił się w tym zakresie, o który pytał Wiciok. Jeśli interesuje Cię ASH i masz zamiar stylizować się, to określ czy na Niemca, czy na USarmy, czy na Brytola, Rosjanina, a może na WP. Jeśli przyjmiesz kierunek niemiecki, z czystym sumieniem mogę Ci polecić STG44. Mam, używam, replika jest na bardzo dobrym poziomie. Pisałeś, że nie interesuje Cię MP40, ale to też niezła replika. Też mam, po tuningu 390 fps. Wbrew tego co piszą na TAIWANGUNIE, można dopasować do niego lufę precyzyjną. Tuning robił mi White. Na temat innych nie wypowiem się, bo nie miałem nawet w rękach, od początku przyjąłem stylizację niemiecką. Stylizacja nie jest tania, ale dostaniesz do niej wszystko w sklepach NESTOF i Mundury historyczne. Edited September 3, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
nieznajomy1234 Posted September 5, 2014 Author Report Share Posted September 5, 2014 Armia to raczej amerykańska albo ruska. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Dozbierałbym i kupił pepeszę od Aresa. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 (edited) Dokładnie tak jak napisał Attero. Replika na bardzo dobrym poziomie technicznym i idealna do stylizacji armii ZSRR. Ps Sklepy te same, do których podałem linki. Możesz poszukać trochę taniej na Allegro. Edited September 5, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts