nordavind_1 Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 W imieniu GSA (całych dwóch sztuk) dziękuję za wspólną wędrówkę po mapie i miło spędzony czas, Loganowi i ekipie , Pitowi i całej reszcie poznanych osób z którymi przyszło nam walczyć ramię w ramię Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Panowie, jak tam wyszło w praktyce z tym wymogiem używania kulek bio, o który to było zamieszanie przed imprezą? Faktycznie było to egzekwowane? Link to post Share on other sites
Pietracha Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 (edited) Miałem kulasy BIO, ale nikt mi tego w trakcie gry nie sprawdził. Nawet gdyby ktoś sprawdzał moje kulki, to jedynym sposobem, który i tak nie daje 100% pewności, byłoby rozkruszenie kulki, ponieważ nie nosiłem ze sobą "kartonika po mleku" od Madbulli na dowód, że to kulki BIO. Słyszałem jednak, że komuś trafiła się kontrola ilości kulek w magazynkach i samych magazynków. A jakiegoś gościa z TF (obcokrajowca) złapali z hi-capem (którego zresztą starał się później dość niezdarnie ukryć), co nie byłoby tak tragikomiczne, gdyby nie fakt, że ponoć cały był obwieszony midcapami... @nordavind_1: czy to nie Wasza dwójka miała namiot rozbity przy hamakowym "trójkącie"? :) Edited May 6, 2015 by Pietracha Link to post Share on other sites
crogool Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Miałem kulasy BIO, ale nikt mi tego w trakcie gry nie sprawdził. Nawet gdyby ktoś sprawdzał moje kulki, to jedynym sposobem, który i tak nie daje 100% pewności, byłoby rozkruszenie kulki, ponieważ nie nosiłem ze sobą "kartonika po mleku" od Madbulli na dowód, że to kulki BIO. Słyszałem jednak, że komuś trafiła się kontrola ilości kulek w magazynkach i samych magazynków. A jakiegoś gościa z TF (obcokrajowca) złapali z hi-capem... Również całą imprezę przechodziłem z kulkami BIO, również Madbull'e. Gdyby nie graniczące z naiwnością przekonanie, że próba ułatwienia sobie życia spotka się z natychmiastową karą (z drzewa zeskoczy strażnik i od razu wręczy mi mandat) pewnie załadowałbym w końcu kulki dające jakąkolwiek powtarzalność. Pod koniec gry w sumie czułem się jak ostatni frajer. Co do hi-capowców, w sobotę pod wieczór natkneliśmy się na grupę multi-camo'wców: nie dość, że nie posiadali ani kasków ani PC, wesoło pobrzdękiwali grzechotkami. Oczywiście na użytek zwracanej im uwagi za cholerę nie porozumiewali się w języku angielskim za to sprawnie uciekali od nas. Na szczęście ani jedno ani drugie nie popsuło wysokiej noty jakiej wystawiam BW7 :) Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Oczywiście na użytek zwracanej im uwagi za cholerę nie porozumiewali się w języku angielskim za to sprawnie uciekali od nas. Zapewne Niemczuchy, często się z takimi zachowaniami spotykaliśmy. O ile językiem imprezy jest zawsze język Szekspira, o tyle oni nigdy się do tego stosują - czy to z nieznajomości owego języka czy ze zwykłej buty lub złośliwości. Nie wiem co ma zrobic przeciętny posiadacz dobrej repliki karabinu wyborowego, używający kulek 0,4-0,45g. Najcięższe bio to 0,3g. Link to post Share on other sites
Ryży Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 @nordavind_1: czy to nie Wasza dwójka miała namiot rozbity przy hamakowym "trójkącie"? :icon_smile: Tak A kto pyta ?☺ Link to post Share on other sites
Pietracha Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Tak A kto pyta ?☺ Jeden z owego hamakowego trójkąta :P W niedzielę rano gadaliśmy chwilę o tym reflektorze przeciwlotniczym, który jeden z Was miał podczepiony pod emkę ;) Link to post Share on other sites
itotachi Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Impreza udana, pieniądze dobrze wydane ;) Pozdrawiam kolegów z Polski, którzy walczyli po przeciwnej stronie TFów. :P Filmik z perspektywy partyzantki Cobras, kompania Golf, pluton 2: https://picasaweb.google.com/112977219789092963385/BorderWar7#6145592959611877282 Podziękowania za współpracę dla wszystkich zespołów, z którymi operowaliśmy w ramach polskiej kompanii. Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 AAA Pit, widzę w pierwszej minucie znajomego dziadka-mikołaja. Link to post Share on other sites
Nath Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 (edited) Nie bangla, dostaję informację że parametr inwalida :(. Edited May 15, 2015 by Nath Link to post Share on other sites
Pietracha Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 I ja tak miałem na FF. Spróbuj na Chrome. Link to post Share on other sites
Recommended Posts