Jasiuu Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Witam piszę do państwa, ponieważ chciałbym używać MP5 jako broni bocznej i nosić ją na plecach tzn. coś w tym stylu. https://imageshack.com/i/ipUBWuoCj Ma ktoś z was może jakiś pomysł jak zamontować mp5 w taki sposób lub link do jakieiś specjalniej kabury. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Szukaj pod hasłem "weapon catch". Ww. + proste zawieszenie i będzie ok. Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Szalony pomysł- podoba mi się :D Jeśli jednak mocowanie na sztywno do kamizelki się nie sprawdzi, to wypróbuj może zawieszenie 2 punktowe o dobrej regulacji. Jeśli oczywiście nie pogryzie się to z zawieszeniem repliki głównej. Jaka to giwera? Quote Link to post Share on other sites
Jasiuu Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 Jeśli chodzi o broń boczna to tak jak wcześniej wspominałem MP5, a broń główna to M4. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Ale jakie MP5? MP5A1/A2/A3, MP5SD1/2/3, MP5K/KA1 itd. itd. Jest różnica targać na plecach MP5SD3 a MP5K. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Szukaj pod hasłem "weapon catch". Ww. + proste zawieszenie i będzie ok. Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Oczywiście każdy ma jakiegoś bzika i o gustach się nie dyskutuje, ale jaki jest sens targać ze sobą M4 i MP5 (no chyba że wersje K) skoro w realiach ASG obie repliki bez problemu mogą posiadać takie same osiągi? Jeśli to ma być MP5K to można np. tak http://vest.iai-shop.com/product-pol-798-Kabura-udowa-na-duze-pistolety-mini-smg-OLIWKOWA.html Quote Link to post Share on other sites
lech Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Sens jest taki, że mp5k ma full auto ;) Ja kiedy biegałem ze snajperskim m14 nosiłem mp5k na 1 punkcie (wrzucone miedzy zrzut a cargo, nawet wygodne to było, szkoda, że nie wpadłem na pomysł takiego weapon catcha) + 5 low capów co pozwala pełnić rolę snajpera a jednocześnie mieć całkiem porządny firepower na bliskie dystanse. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts