Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DYSTANSER HOP-UP MAPLE LEAF doświadczenia.

Recommended Posts

Witam!

Zastanawiam się nad poprawieniem działania hop-up'a. Nie chce zbyt mocno ingerować i bawić się w rzeczy typ r-hop. Szukam złotego środka. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z tym dystanserem?

dystanser-hop-up-maple-leaf.jpg

Czy faktycznie spełnia swoją rolę lepiej niż zwykły dystanser np z czarną gumką systemy?

Z jakim gumkami go używaliście? Podobno gumki Falcon bez wypustek dobrze się sprawdzają.

Dodam, że planuje go zastosować do eMki EA.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Z tymi dystanserami to śmieszna sprawa, bo samych nie sprzedają, a rzekome zestawy gumka+dystanser, nie zawierają dystansera. Ja tak dwa razy zamawiałem sugerując się opisem, i dopiero jak się wkurzyłem i napisałem do jednego ze sklepów, to mi dościągali ten dynks.

Widziałem to obecnie w ofercie asgrevolution.pl i airsoftaromory.pl, ale nie wiem jak ze stanem magazynowym.

Edited by Emcet

Dystansery promyka sa średnie.

Używam już dwoch tych dystanserow maple leafa w moich dwoch setach komora + lufa. Jeden set to zielona na flathopie plus ten dystanser mample leaf, a drugi set to czerwona gumka madbulla na flacie. W obu przypadkach jestem mega zadowolony.

Nie, ja kupuję tam gdzie najtaniej, ale było pytanie o PL. Niestety u nas ciężko o takie zabawki, ewentualnie pytać sklepy "ściągające" czy nie mogą sprowadzić z krainy chińczyków, przy okazji :)

W każdym razie, ja dystanser swego czasu dostałem w airsoftarmory, po interwencji mailowej. Od tej pory opis zawiera już wyraźne info, że dystansera w komplecie brak, więc raczej to źródło odpada. Sam dystanser natomiast widziałem u Ciastka, w asgrevolution, ale głównie jako BRAK TOWARU. Czeba pytać po prostu o o możliwość przemytu zza żelaznej kurtyny :icon_mrgreen:

• 1 month later...

Byłby ktoś zainteresowany tymi dystanserami? Pojawiły się na redwolfairsoft :D. Będę zamawiał kilka rzeczy to i dystansery mógłbym dokoptować.

Dystanser - 30zł + wysyłka zależy ile tam osób będzie i ile dystanserów. Na same 5 dystanserów to przy 5 osobach wyjdzie 2.6zł na osobę jakoś XD + do tego wysyłka do Was.

Olej ten czarny.

Bierz ten http://www.redwolfai...ree_for_AEG.htm

Jestem po testach i powiem że dzięki temu iż jest on z kanałem w środku można go używać do lekkich i cięższych kulek. Dla cięższych kulek wkładam do kanału albo wałeczek zrobiony z "gwoździa" lub jeśli szukam twardości po "środku" to wkładam fragment oringa gumowego. Te rozwiązania działają idealnie.