zawadaa008 Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Witam, ja osobiście nie znam się na snajperkach i dlatego też piszę z tym do was, czy opłaca się kupić snajpe : SVD od A&K po leciutkim tuningu : -wymieniony oring tłoka na silikonowy, -wypolerowany cylinder -doszczelniona komor HU -gumka zielona G&G -Precyzyjna lufa Gurder 6.02mm 650mm -spring Guarder ms170 za cenę 450zł ? Link to post Share on other sites
Terkov Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Jako posiadacz SWD atoza nigdy nikomu nie polecę SWD A&K z czystym sumieniem. Pomijając kwestię cena/jakość (bo nie jestem ostatnio już w temacie) najpierw upewnij się czy naciągniesz to. 170-ka guardera w SWD wymaga trochę wprawy w naciąganiu i rękawic lub owinięcia rączki przeładowania jeśli strzelasz więcej. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 (edited) ^ ? co? co?! Jakby to Mendi zobaczył to by się ze śmiechu po podłodze tarzał :icon_lol: Może być ciężko ale bez jaj... śrubka srednicy 1.5 cm długosci 5 cm nie kosztuje nie wiadomo ile ;) Za dużo jak na taki tuning. Widywałem lepsze za tyle samo. Edited January 31, 2015 by B3Lf öÖö (LastSniper) Link to post Share on other sites
Terkov Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 (edited) Nie tyle ciężko co niewygodnie. Jak się bawisz w "postrzelanie" to po 2 magach zaczyna to się wrzynać w dłoń. Z resztą, znam ludzi którzy w ogóle nie byli w stanie tego naciągnąc bez opierania kolby na kolanie albo kilku podejść lol Jeśli chodzi o przedłużanie rączki to kwestia dyskusyjna. Ja się zadowoliłem izolką + kawałkiem węża ogrodowego, bo mam taki pokrowiec, że wbija mi się ona w plecy kiedy jadę rowerem, więc powiększenie jej byłoby bardzo złym pomysłem. Edited January 31, 2015 by Terkov Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Kolejny temat o tym samym, zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts