nieo505 Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 proszę o pomoc w wycenie mojej m4 m4 od GFC przebieg około 3000kulek ( używałem rocketsów 0.20g i 0.25g ) fps okolo 380 full metal: body, lufa zewnętrzna, prowadnica kolby i zresztą reszta oprucz kolby chwytu pistoletowego i przedniego. części wymienione: - tłok na taki który ma wszystkie metalowe zęby - o ring na nowy - cicha glowica tloka - sprężyna m100 - silnik na super toure od golden eangle jg - kolba na nową typową dla m4 wady: -brak atrapy suwadła -lekkie otarcia przepraszam za brak zdjęć bo nie miałem możliwości zobienia. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Podeślij link do sklepowej. Quote Link to post Share on other sites
nieo505 Posted February 4, 2015 Author Report Share Posted February 4, 2015 będzie cięszko bo replika od dawna niejest w sprzedarzy a przebiek mały bo to była zapasowa Quote Link to post Share on other sites
argawen Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 CięŻko na pewno. W sprzedaŻy także. Nie mówiąc o przebieGu. Pozdrawiam Paweł Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Nie było w stoku tłoka 14 i silnika neodymowego? W takim razie jest to JG III gen. albo i starszej. Obstawiam w zależności od stanu 300-400 PLN. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Jezu. Wyślijcie do niego pluton orograficzny i drużynę z batalionu interpunkcyjnego, bo się czytać tego chłamu nie da.. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Każda użyta kulka GF Rockets obniża wartość repliki o 5 groszy, GFC to rebrand dość taniego JG (czyli silnik zamieniłeś praktycznie na ten sam). Producent części wymienionych nie wymieniony przez Ciebie, kolba typowa dla M4 to jaka? Bo takich jest w cholerę. Osobiście dałbym 200zł. Quote Link to post Share on other sites
nieo505 Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 link do sklepowej http://gunfire.pl/product-pol-1152191347-Replika-karabinka-GFG03.html Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 300 zł, bo głowica tłoka nie zgrywa się z gł. cylindra (gł. tłoka z zestawu cichego, stock gł. cylindra- wysokie prawdopodobieństwo awarii). Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Nie dał bym więcej niż 250zł Quote Link to post Share on other sites
nieo505 Posted February 6, 2015 Author Report Share Posted February 6, 2015 300 zł, bo głowica tłoka nie zgrywa się z gł. cylindra (gł. tłoka z zestawu cichego, stock gł. cylindra- wysokie prawdopodobieństwo awarii). mogę bez problemu wymienić na przeznaczoną do tej głowicy cylindra mam w szafie :) Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 No to wstaw... Ale więcej jak 350 nie wyciągniesz- typowy zielony z pytaniem "emka do 400zł" będzie niezadowolony i nie kupi, bo nie ma aku i ładowarki. Dobrze by było, jakby jakiś serwisant zajżał do GB i wypisał kwitek, że oglądał- wiadomo, co się kupuje. Quote Link to post Share on other sites
nieo505 Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 dzięki za poradę aku i ładowarkę do zestawu dorzucę (czemu nie) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts