Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Okularki kup z przezroczystą szybką - przyciemniana potrafi mocno przeszkadzać gdy robi się ciemniej (pochmurny dzień, ciemny budynek). Kamizelkę narazie odpuść - masz co w niej nosić? W dodatku, patrząc na cenę to pewnie jakiś chinol więc nie będzie to najwyższa jakość. Kulki ok, replika może być. Nakolanniki pewnie będą się zsuwać z kolan.

Dokładnie, 900 zł to troche dużo za chińską emke.Odpuść sobie to zawieszenie, lubi zaczep pękać. Bierz FMA http://gunfire.pl/product-pol-1152206448-Pas-nosny-jedno-dwupunktowy-FS3-olive-drab.html sam używam i polecam mimo, że klamry z "plastiku" to i tak o wiele wytrzymalsze od tego metalopodobnego coś tam. Kamizelke też możesz odpuścić, póki co nie masz co w niej nosić. Idź na strzelanke, pomacaj, przymierz wtedy zobaczysz co Ci spasi.

Więc tak:

Z kamizelki nie zrezygnuje bo chcę kupić raz i mieć ją nie wiem pół roku?rok? A potrzebuje miejsca na magi,kulki gdzieś trzymać telefon z czasem coś bym tam jeszcze dołożył więc dzięki za wszystkie rady ale wolałbym ją jednak zostawić.

Mówicie, że 900 to zbyt dużo jak na "chińską mke" :v więc coś polecacie w tej cenie? Zależy mi na tym żeby było metalowe i nie potrzebowało serwisu co strzelanke :icon_smile:

Achh dodam, że nie chce kałachów!! :icon_razz:

Zawieszenie zmienione

Okularki zmienione na gogle :icon_smile:

Edited by GoracyApostol

A miałeś tą kamizelke na sobie? Bo to, że inni używają nie znaczy, że dla Ciebie będzie wygodna. To też jest argument za wstrzymaniem się - przejdź się na strzelankę i poprzymierzaj. Sam kiedyś kupiłem kamizelkę i wyszło na to, że sztywna, krępuje ruchy i założyłem ją dwa razy na strzelanie. Od tamtej pory leży w szafie.

Za 900zł możesz szukać eMek firmy Evolution Airsoft, KWA, G&P. Tylko przed zakupem sprawdzaj czy w zestawie jest bateria i ładowarka.

Nie "google", a gogle.

Martwi mnie "linuxpl" w tym linku tak jakby strona stała na jakimś darmowym hoscie? Troche nieprofesjonalne - nie kupie na stronie krzak gdzie jest duże prawdopodobieństwo, że nie zobacze już ani pieniędzy ani repliki :e wole Taiwany czy Gfy ;v

zauważyłem,że jutro na Gf będzie dostepny rabat więc mogę dołożyć ok 100 z groszami ;)

Edited by GoracyApostol

Jak to się stało, że normalnie działa adres Zbrojownia.com.pl a na górze dostałem link .linuxpl.com? :E

Taki mają po prostu silnik i tyle. Jak dla mnie mogliby nawet pisać ".gwalcimyklientaanalnie.com" - Zbrojownia to porządna firma i nie przypominam sobie bym kiedykolwiek słyszał na nią narzekania.

Edited by MarekMac