_Czarny_ Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Zastanawia mnie czy tak mała ilość strzałów na jednej butli to nie była wina tego rega. Sprawdź jak wróci z serwisu. Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Wlasnie test odbylem z naprawionym regiem i jest tak samo gazozerny. U tego Twojego kolegi w scarze jest podobnie czy wystarcza na więcej strzałów ? Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Nie posiadam Scara, nigdy nie posiadałem. Nie posiadałem także konstrukcji z magazynkiem. Musisz poszukać kogoś z taką modyfikacją / zapytać się jej twórcy czy tak powinno być. Mam Daytonę własną i dostęp do kumpla, a one są określane jako bardzo zachłanne jeśli chodzi o powietrze. Widać coś jest bardziej. Reg teraz działa poprawnie ? Quote Link to post Share on other sites
Jager85 Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Generalnie reg wyglada ze dziala dobrze. Wydaje mi sie ze gazozernosc wynika z tego ze jest potrzebna spora dawka powietrza aby ruszyc bądź co bądź ciezkiego bolta.caly system musi miec sile cofnac sprężynę. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 A wracając do butelek... Safer/Dye ? Mam chrapkę na 1.5 ltr... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts