Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nigdy nie miałem styczności z ASG, przez całe życie strzelałem z wiatrówek. Od długiego czasu chodzi mi po głowie SWD, ale... nie chodzi mi o typowe strzelanki. Lubię po prostu strzelać do celu np. tarczy. Z powodu braku wiatrówki SWD, chciałbym się was zapytać jak to jest ze strzelaniem ze snajperek asg do celu, w tym wypadku chodzi mi o dystans 50 metrów. Mój budżet to tysiąc złoty. Obowiązkowo tylko drewno + metal.

1. Czy snajperka ASG zda ezgamin w strzelaniu do celu na dystansie 50 metrów ?

2. Sprężyna czy elektryk ?

Wpadły mi w oko dwie opcje:

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=24_36&%20products_id=1604

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=24_35&%20products_id=1915

Możecie coś doradzić ?

Jeśli za trafienie do celu uznasz np trafienie w 5l butelkę i nie będziesz się przejmował, że nie udało się w środek to się nada. Trochę jeszcze będziesz musiał dołożyć na tuningu.

Replika z pierwszego linku nie ma drewna.

Polecam i potwierdzam, Mendi robi najlepsze swd ale jeśli chodzi o strzelaninie do tarczy to lepsza wiatrowka. Mam hatsana 90 super sprawa crossmana 1077 automat na co2 stara slawie 630 i swd od ak po dobrym tuningu. W cenie swd możesz mieć dwie wiatrowki a i o amunicje duzo łatwiej bo ta do swd często robi spore problemy. Kulki drogie i ciężko dostać dobre bo każda partia inna.