MŁODY_ŚWIESTA Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 witam wszystkich (odrazu apeluje aby nie zamykano tego tematu bo mam problem od ktorego dostaje juz bolu głowy) , mama odłozone 440zł na sprezyne chciałem sobie kupic Sig sauera 90 (i zapoczatkowac swoją przygode jako sniper) niestety w zadnym sklepie nie ma jej na sprzedaz (i podobno nie prędko ona bedzie) , karabinek ma siłe 1J , szukałem o podobnej mocy i wygrzebałem sig sauera 552 ale on podobno jest awaryjny (a grata nie chce kupowac) doradzcie mi , bardzo prosze o pomoc Link to post Share on other sites
tofik___ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Gówno prawda, sig nie ma 1 j. Ja od siebie polecam xm177 TM. Pozdrawiam ps. xm'a dostaniesz na www.firearms.pl Link to post Share on other sites
Medi Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 I podforum nie to... Odpowiednie to Sprężynowe, i na Snajperskim czy jakoś tak, też chyba był temat o S9. Link to post Share on other sites
MŁODY_ŚWIESTA Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 temat jak najbardziej pasuje tutaj poniewaz chce kupic sprezyne , a co do Xm ?? Tofik , jaki ma zasieg ?? i czy mozna jakos bardziej tuningowac ?? zastanawiałem się jeszcze nad M16 A1 TM na :arrow: www.snajperasg.pl maiał ktos stycznosc z tą spręzyną ?? Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (i zapoczatkowac swoją przygode jako sniper) kto a raczej co to jest sniper?? w słowniku jezyka polskiego niema takiego słowa Link to post Share on other sites
Zachar Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 [...]karabinek ma siłe 1J , szukałem o podobnej mocy i wygrzebałem sig sauera 552[...] 1 J wśród springów nie znajdziesz... chyba że kupisz vsr, m24 albo aps.i czy mozna jakos bardziej tuningowac ?? 8O A co Ty tam chcesz tuningować ? Link to post Share on other sites
Bienio Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 kto a raczej co to jest sniper?? w słowniku jezyka polskiego niema takiego słowa Czepiasz sie :) temat jak najbardziej pasuje tutaj poniewaz chce kupic sprezyne Nie pasuje bo to jest temat o tanich "replikach" a nie o replikach. Link to post Share on other sites
MŁODY_ŚWIESTA Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 jakąs mocniejsza sprezyne , uszczlnic tłok czy cos tego rodzaju , a pozatym to ja sie pytam czy mozna tam cos modyfikowac aby strzelał dalej Link to post Share on other sites
Recommended Posts