wiciok Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 http://deltashop.pl/p/214/473/nbu-cicha-glowica-tloka-bore-up-glowice-tloka-czesci-replik-elektrycznych-czesci-i-dodatki-do-replik.html Cudów się nie spodziewałem, ale żeby po oddaniu ok. 30 strzałów grzybek został... przy głowicy cylindra to chyba jednak przesada :teeth: Zobaczymy jak będzie się spisywać z przyklejonym, ale na ten moment radzę zachować ostrożność. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Nie dołuj. Kupiłem ją ostatnio i ma banglać z SP150 guardera... chyba podkleje grzybek głowicy :) Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Za 40zł dostępne są głowice BU wyciszone od SHSa. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 2, 2015 Author Report Share Posted May 2, 2015 U mnie M150 Tornado, ale w razie potrzeby ma mieć możliwość wytrzymać też jakieś M/SP170. Podklej ten grzybek, podklej. Kumpel nie ruszał bo niby siedział mocno, a po złożeniu i krótkiej serii na auto się, ekhm... popsuło. Za 40zł dostępne są głowice BU wyciszone od SHSa. Metalowych nie widziałem (tylko NBU), a po rozwaleniu głowicy z BU Guardera przez M160 SHS jakoś przeszła mi ochota na plastik. A na Modify szkoda mi było $$$. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 podkleiłęm. Zauwazyłęm ze grzybek jest taki sam jak w głowcy BU od SHS. Ten sam kolor, miękkość i takie tam. Grzybek głowicy guardera jest pieruńsko twardy przy nich. Quote Link to post Share on other sites
Stopa Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 Niedawno ją kupiłem i zgodnie z Waszą sugestią od razu podkleiłem grzybek. Zauważyłem, że po kilkuset strzałach na M170 głowica straciła szczelność, powietrze uciekało samym środkiem - pod grzybkiem, do części z gwintem śruby mocującej do tłoka. Zakleiłem szczelinę kropelką i dla pewności wkleiłem tam jakąś podkładkę. Trzyma. Po tych dwóch modach wydaje się, że to może być naprawdę fajna głowica, chyba że znowu coś wyskoczy. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 16, 2016 Report Share Posted June 16, 2016 Potrzebuję tego cuda, przeleciałem kilka dni temu Polskę, Czechy i Azję - pusto. Akurat tego nie trafiłem nigdzie, jedyna alternatywa to Modifaj, ale już nigdy nie tracę na niego więcej pieniędzy. Ktoś widział tytułowy sprzęt dostępny w jakimś sklepie? Ewentualnie ma namiary na inną Alu wyciszoną głowicę BU (spełniającą wszystkie te podane parametry)? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts