EndeBeats Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Opłaca się sprowadzać kulki z Chin? Głównie chodzi mi o G&G ale też są może jakieś lepsze. Robił ktoś, kiedyś, coś takiego? Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Po co? W Polsce nie ma czy co ? Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Po co? W Polsce nie ma czy co ? Bo taniej? :sciana: Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 6, 2015 Author Report Share Posted May 6, 2015 Nie tylko taniej, ale może jest jakaś firma, która robi kulki = G&G, ale np. trochę taniej. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Taniej to raczej nie. Sama wysyłka kilograma kulek w detalu wyjdzie tyle co cały worek na miejscu. Może zacznie się opłacać ściągając cały kontener. Wartość kulek, a ich masa to bardzo kiepski wspólczynnik. Opłaca się ściągnąć na przykład, pfff.. laser powiedzmy, który swoje kosztuje, więc % z marży będzie konkretną sumą do zaoszczędzenia. Waga takich bajerów jest dość niewielka, więc nie idziemy w koszty na transporcie. Kupując kilka sztuk można sobie całkiem dobrze zarobić odsprzedając kumplom nieco drożej, ale wciąż taniej niż w sklepiach w Polsce. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Taniej? Chyba jak ściągniesz pół tony, bo kilka paczek to jakoś się nie przelicza na Wasze "taniej". Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Hurtowo czemu nie? Poza tym mam kuzynkę która co jakiś czas w chinach bywa więc cenowo jestem w miarę ogarnięty, więc uwierz że jest taniej. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 nie opłaca prez wagę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts