Mateusz Kabaciński Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Witam. Mam w posiadaniu Glocka 18C od KWA i ASG i mam ochotę go troszkę podrasować. Mianowicie czy muszka i szczerbinka Big Dragon do glocków 17,18c i 19 wejdzie do mojego? Czytałem że jest ona do glocków KSC lecz niektórzy mówią że oba te glocki to w środku to samo. Chodzi mi o: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_227_782&products_id=6312&name=Big_Dragon_-_Muszka_i_Szczerbinka_-_FIBER_-_G17,_G19,_G18C I to samo z lufą precyzyjną. Czy ona też wejdzie? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5549 Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Masz świadomość że obydwa te produkty są aktualnie oznaczone jako niedostępne? Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Kabaciński Posted May 11, 2015 Author Report Share Posted May 11, 2015 Nie mówie że będe kupować z TEGO sklepu. Pytam się czy powyżej wymienione części są kompatybilne z moim klockiem. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 To samo pytanie, jednak chciałbym dowiedzieć się też jakie są do niego dobre gumki hop-up oraz czy jakaś firma inna niż KWA sprzedaje magazynki pasujące do tego glocka. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Z tego co pamiętam to Ra-Tech klepał magazynki na CO2. Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Kabaciński Posted August 26, 2015 Author Report Share Posted August 26, 2015 Tyle czasu i żadnej odpowiedzi... hmmm... A może inaczej. Klocek poszedł teraz do serwisu i teraz mam czas żeby powybierać sobię części do tuningu. Ale czy wogóle opłaca się go robić czy lepiej kupić nowego klocka innej firmy? WE nie tykam, widziałem słyszałem i ryzykować nie chcem. O Army i KJW nic nie wiem więc się nie wypowiem. Glocków TM nie widziałem na własne oczy lecz słyszałem że jest to najlepszy glock na rynku (obecnie). Mnie odrzuca to że jest full plactic i jego cena. Co do KWA i KSC to wnętrze jest bardzo słabe ale z zewnątrz bardzo mi się podoba. Trochę mi szkoda go sprzedawać a myślę, że po lekkim tuningu o wiele lepiej by się sprawował. Opłaca się czy nie? (jestem świadom tego że z dostępnością części ciężko) I co w nim najlepiej wymienić oprócz lufy, gumki i tłoka? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 glocki WE są bardzo dobrze zrobione. WE ma kaszaniaste 1911 i Beretty, a właśnie Glock im się udał, bijąc na łeb army/kjw i inne budżetówki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts