Kinko Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Witam ! Ostatnio sprawdzałem co military.pl ma w dziale zapowiedzi. Znalazłem Gaziaka na CO2 za 220. Co o tym myslicie? Czy nie jest to przypadkiem gazowe chińskie .....?? Tutaj jest link : http://military.pl/s/m/WC101B.html?sort=&ms=# Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Dundee Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Chińskie czy amerykańskie i tak wszystko klepane na Taiwanie :twisted: poza tą kaszaniastą śrubą dociskającą kapsułę CO2 może być. Cena też nie jest zbyt wygórowana. Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 W newsach na stronce jest dokładniejszy opis producenta . Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 No faktycznie, ta śruba jest jakaś "inna". Ale duży plus dla tego gun'a że to pierwszy pistolet na co2 z krótkim magiem. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
chapi Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Krotki mag, niska cena, calosc wyglada dosc solidnie, duza moc 1,5 J ciekawe ile to warte w rzeczywistosci, no i jeszcze te jakies swiatlowodowe narzady optyczne :P nie wiem co to ale brzmi dumnie :) Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Te przyrzady celownicze pomagaja w "zgraniu" szczerbinki z muszka- podobnie jak naklejenie bialych kropek- tylko, ze lepiej, szczegolnie pod wieczor. Sam to wywnioskowalem podczas strzelania z wiatrowki. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 tak ma stały zamek wystarczy dokładnie przeczytac jego opis na military Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 W pierwszym poscie byl ten link.. Pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ale teraz można go już kupić :wink: Wcześniej było "oczekiwanie" czy "wkrótce"... Czekam teraz na test :) Quote Link to post Share on other sites
Sybir Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 A ja już mam i jestem całkiem zadowlony. Śruba dociskająca jakoś mniej mnie razi niż długi magazynk w Sigmie. Osiągi jak Sigma (w przybliżeniu). Generalne wrażenie - jak przy Beretce KWA bez BB. Minus - trochę lekki i "plastikowy" (ale za to dobrej jakości). S. Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Siemka A jak z twardoscia spustu?? Masz moze mozliwosc zrobienia fotek?? Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Gun jest równierz dostepny na tajgunie, cena taka sam jak na military 220zł. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Sybir Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Spust twardy przy DA, barziej miękki przy SA - normalne. Fotek nie zrobię, te na Military są wystarczającej jakości i moje nic by nie wniosły nowego. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
TeQ Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Sybir a ja bym Cie serdecznie prosil o wykonanie jakiegos porzadnego i obszernego opisu :) Krok po kroku :D ( wiem wiem marnuje Twoj czas :P) ale na pewno komus sie przyda (zwlaszcza tym co za duzo kasiorki na asg nie maja np. JA :P) pozdrowionka 8) Quote Link to post Share on other sites
Michu_Śrem Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Ok jeśli post z pytaniami był usunięty przypadkiem to ponawiam je 1.Na ile strzałów starcza 1 kapsułka Co2?? 2.Czy używasz kapsułek czyszczących jak tak to co ile kulek?? 3.Jak znosi niskie temperatury 4.Czy moc gwałtownie spada przy końcówce gazu czy maleje stopniowo?? Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 SAm jestem zainteresowany tym gunem (coraz bardziej ******* się na moją berettkę TM) więc prosiłbym o jakiekolwiek spostrzeżenia użytkowników. Quote Link to post Share on other sites
TeQ Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Taka mala ciekawostka :P na "aro bron" ten gun jest po 210zl :P http://www.arobron.pl/product_info.php/pro...3d9b142cee436f5 10 zl taniej niz na military :P ale zawsze cos :) Aha i niech wkoncu ktos zrobi porzadna recenzjetej broni :) Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ja jeszcze mam pytanko do posiadaczy tej broni. Wiem że ta broń nie ma blow back ale czy młoteczek (to co wystaje z tyłu pistoletu i na prawde udzerza w splonke) się rusza, czy po prostu podczas strzelania nie rusza sie nic poza spustem ?? Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Pb_Sybir ja wiem że czsu można nie mieć ale może znajdziesz 5 min na opisanie tej repliki.Nie kosztuje ona złotówke żeby w ciemno brać.A twój post bez urazy jest s serii mam ale nie pokaże.Nie chce tu nikogo urazieć oczywiście ale jakiś opis by sie zdał. -Ile kulek można wywalić na jednym pojemniku CO2 -jakie on ma elementy metalowe(przynajmniej te które widać) -nośność tego pistoletu -i najważniejsze czy działa bezawaryjnie Mam nadzieje że nikogo tu nie uraziłem.Pozdrówki :wink: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Dajcie spokój Sybirowi. Chłopak z urlopu wrócił a dostęp do neta ma poza domem wiec go nie meczcie "byle pierdołami" bo jak poużytkuje to cudo dłużej to opisze. Trudno pisać o czymć co dopiero wyszło. Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Ja jeszcze mam pytanko do posiadaczy tej broni. Wiem że ta broń nie ma blow back ale czy młoteczek (to co wystaje z tyłu pistoletu i na prawde udzerza w splonke) się rusza, czy po prostu podczas strzelania nie rusza sie nic poza spustem ?? Jak napisał pierwszy użytkownik można strzelać systemem SA i DA a zatem można odciągnąć kurek(czy jak wolisz młoteczek) a podczas naciskania na sam spust będzie się on poruszał jak w rewolwerze. Swoją drogą zamierzam kupić tego rzęcha i rozebrać bo może się okazać że ma spore możliwości tuningu :twisted: NIe ma BB więc powinno się dać bez problemu wstawić jakąkolwiek preclufę do środka :) Ogółem kupię-rozbebeszę i podzielę się zdjęciami bebechów i uwagami na ten temat. Pozdrawiam żylet Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Dzięki żylet czekam na opis jak juz dostaniesz do rąk swojego gaziaka. :wink: :!: Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ok paczka leci :) W tę niedzielę sprawdze go w boju a w przyszłym tygodniu postaram się zamieścić obiecaną recenzję Pozdro żylet Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Żylet dzieki za odpowiedź. Również z niecierpliwością czekam na opisik... :lol: Quote Link to post Share on other sites
-MARIO- Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 tylko mnie nie linczyjcie mam pytanko.wie kos może czy pasuja naboje Co2 do tego guna ale takie którymi kiedyś zasilało sie syfony do wody?miej więcej wygląd ten sam ale czy ędą pasować. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts