AS333pl Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 (edited) Jakiś czas temu WE prezentowało prototyp pistoletu P38. Dziś znalazłem w miarę świeży filmik prezentujący ten pistolet. Poniżej filmu jest link do jakiegoś sklepu, a tam: http://www.bbdragon....roducts_id/4230 Jest też wersja bez oznaczeń, i dodatkowe magazynki. Pisze że full metal, i widać gwint na adapter tłumika. Który we stosuje we wszystkich swoich produktach. Poza tym wygląda identycznie jak Maruzen. Co przywraca mi nadzieje że choćby we było kiepskie. To przynajmniej będzie opcja części zapasowych, mocniejszych sprężyn i tanich magów do Maruzena. Jeśli komuś napatoczy się jakaś informacja to proszę się udzielać. Na zdjęciu magazynka w tym sklepie widać pudełko. Które sugeruje że będzie również wersja srebrna. Edited June 9, 2015 by AS333pl Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Cena nie zachęca :( Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted June 9, 2015 Author Report Share Posted June 9, 2015 Bez oznaczeń jest troszkę tańszy. Poza tym myślę że to tak na początek, a potem zejdą do 110$. Natomiast magazynki są w miarę tanie(21$), tylko czy podejdą do mojego plasticzaka. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted June 10, 2015 Author Report Share Posted June 10, 2015 Nowy film: Wygląda jakby słabo kopał, ale za to działa perfekt. Quote Link to post Share on other sites
piotrstrojek Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Fajny, mi się osobiście podoba. Od kilku lat poluję na P38, Maruzen nie dość że drogi to jeszcze jest problem z dostępnością... czy cena spadnie to ciężko powiedzieć, przykład tt-33 od we... cena utrzymuje się w okolicach 500zł. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Rzeczywiście, teraz może być problem z dostępnością. Ale jak się coś znajdzie to można tanio dorwać. Ja brałem ok rok temu z evike. I wyszło coś koło 450zł, czyli taniej niż tajwańczyki w Polsce. Jedyny mankament jest taki że ma oznaczenia umarexa w jednym miejscu. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted June 22, 2015 Author Report Share Posted June 22, 2015 Jest nowy film. Porównanie Maruzena i WE. Jest tam podobno też test kompatybilności, ale nic z tego nie rozumiem. Może ktoś zna francuski, i mógłby trochę opowiedzieć o tym filmie. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Widziałeś, że są napisy angielskie w tym filmiku? ;) Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Szkoda że włączyłem te napisy. Teraz wiem że pen pistolet to złom. Czego mogłem się spodziewać po WE. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts