szaszek Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Sprawdzal ktos te kulki ? http://www.ebay.co.uk/itm/Airsoft-0-20g-BB-bags-of-4000-Gun-Pellet-ammo-/121654888841?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c53324989 Warto je kupic ? Na necie nic o nich nie znalazlem Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Będzie ich test na portalu. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 @Wiciok kiedy można się ich spodziewać :)? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Nie mam pojęcia, pytajcie Mendiego. Quote Link to post Share on other sites
szaszek Posted August 2, 2015 Author Report Share Posted August 2, 2015 Jest sierpien juz.Mozna sie dowiedziec kiedy bedzie ta recenzja ? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 (edited) Opakowanie jak nawóz do iglaków, odstrasza i sugeruje typ produktu "I have no idea what I'm doin". Chociaż kluki na tacy wyglądają na ładnie wypolerowane i kształtne, bez patologii na powierzchni. Tyle, że to tylko zdjęcie i można widzieć co się chce zobaczyć. Poza tym nikt nie gwarantuje, że na tacy leży to co zawiera worek :) 3 sprzedane paczki nie sugerują jakiegoś boomu, nie wygląda na to, że ktoś był zadowolony i polecił znajomym, lub dokupił sobie więcej. Edited August 2, 2015 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Tak mam te kulki. Test był niemal gotowy, miał się ukazać zaraz po kulkach RWA, jednak dostałem nową partię Yuanów, w ciut innych opakowaniach, dużo szerszą paletę wagomiarów 0,2-0,45g, w tym bio i trzeba było robić w zasadzie od nowa, a niestety były ważniejsze testy - np. EdGi. Test kulek YuanJun powinien ukazać się w marcu 2016. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts