Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kulka po przechyleniu w prawo zawija lekkim łukiem w górę, po czym nagle skręca w prawo. Jak obrócę ją w lewą stronę, to kulka wylatuje w górę. A co do strzelania na wprost, to czasami zdarzy się, że poleci kulka prosto. No chyba, że coś mi się ubzdurało i to wiatr mi ją znosi, w co nie chce mi się trochę wierzyć.

Widzę zainteresowanie... Ale mam kolejny problem. Zębatki, dysza, głowica tłoka, tłok - wymienione. Wszystko ładnie pięknie nasmarowane. Ale. Akurat silnik i przewody, to w tej replice, to gówno jakie kiedykolwiek widziałem. Zaraz po złożeniu GB - gdzie oczywiście wszystko działało - wsuwam wsuwkę od czerwonego przewodu. Najpierw ułamało się w środku, a potem, jak już naprawiłem wsuwkę, ułamało się to coś, na co wchodzi ów wsuwka. Pytanie - co ja mam teraz do cholery zrobić? Nie dość, że replika znowu mi się zacięła na obu batkach, bezpiecznik nagrzany, słychać tylko pusty stukot w środku, tak, jak to miałem wcześniej, zanim dokonałem tuningu. Obstawiam, że to wina silnika. Jest słaby i nie daje rady tego uciągnąć.

Już nie mówiąc o wstawianiu mocniejszej sprężyny M120, gdzie nie dość, że się siłowałem z 30 minut by ją wsadzić, tak później wraz silnik nie dał rady jej pchnąć...

No i złożyłem wszystko ładnie pięknie, ale normalnie nie mogę jak to widzę. Replika zaczęła sobie pluć kulkami. Dosłownie pluć. Niemalże wytaczają się z lufy. Zasięg... może 1 metr. No i nie zawsze je wypluwa. A jak już zechce wypluć, to plunie po dwie. Co tym razem może być nie tak? Komory w ogóle dziś nie ruszałem, poza zmianą dystansera, ale to nawet nie wyciągałem lufy, tylko rozkręciłem od góry HU i zmieniłem dystanser.