MakaPaka Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Warto jest kupić ten karabin? http://www.taniemilitaria.pl/cm307-cyma-p-2958.html#.VZWjDTN7ZAg Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Baxian Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Warto jest kupić ten karabin? http://www.taniemili...ml#.VZWjDTN7ZAg Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Nie, jeśli chcesz CYMĘ, to patrz za repliką kałaszka. Jesli koniecznie chcesz coś z rodziny "M" to najtańszą opcją która ma sens jest Specna Arms (około 700 zł), ze względu na konstrukcję i GB który jest w środku, tańsze nie są polecane. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Amen. [...] w przypadku replik elektrycznych jakość zaczyna się od MP5 Galaxy czyli jakiś 350-400zł (i nie wszystkie modele powyżej tej kwoty się nadają). Natomiast wśród replik M4 jakość zaczyna się od Specna Arms czyli jakiś 700zł. Inaczej jest "jakoś", a nie "jakość". Ende. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Warto kupić w następujących przypadkach: a) Masz poniżej 10 lat b) Chcesz w ogródku postrzelać do puszek z 5m. c) Chcesz powiesić nad telewizorem (oczywiście inne repliki będą lepiej wyglądały ale i ta z daleka ujdzie). Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Toto się nawet na ścianę nie nadaje bo pewnie pęknie pod swoim ciężarem :hahaha: Nie ma tanich emek, min tak jak pisał MarekMac to SA, Amen. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Ktoś w ogóle zwrócił uwagę na to, że to jest sprężynka? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Ja zwróciłem i dlatego moja odpowiedź była taka a nie inna. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Ja nie zwróciłem, ale sprężynka inna niż shotgun nie ma sensu z racji niewygody użytkowania. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Zapomniałeś o snajperkach. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Faktycznie, ale to już inna klasa cenowa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts