Stoczek Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 Witam, Czy ktoś z posiadaczy ładowarki Redox ALPHA v2 mógłby mi powiedzieć co pojawia się na ekranie ładowarki, kiedy bateria zostaje naładowana. Nie wiem, czy już mam ją odpiąć. Ładowarka zaczęła "pipczeć" i zamiast Napisu "Li2S" migał "TIME". Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 FULL. TIME to przekroczenie ustawionego limitu czau ładowania. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Jeśli jest przerwa na jednym z kabli to wyświetla napięcie całego pakietu. Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 @Stoczek RTFM :) Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Może balanser się poluzował w gnieździe? Quote Link to post Share on other sites
Stoczek Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 Nic właśnie kurna w instrucji nie było :) Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 eeee tam, słabo czytałeś :) http://gunfire.pl/data/include/cms/instrukcja_ladowarka_redox.pdf strona 3 i 8 :) Quote Link to post Share on other sites
Stoczek Posted July 24, 2015 Author Report Share Posted July 24, 2015 Witam, Chciałem zapytać, jak rozładować pakiet Li-Po? Podczas ładowania ustawiałem woltaż pakietu na 7,4V, bo tyle ma. Kiedy próbuje ustawic tą wartość przy rozładowywaniu pokazuje mi się 6V. Nie ma opcji 7,4V. Mógłby ktoś wytłumaczyć co mam wybrać? Założyłeś 4 tematy praktycznie o tym samym i to jeszcze w złym dziale. Przenoszę do zieleniny. Buniek Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 6V, bo pojedyncza rozładowana cela li-po ma mieć 3V. Oświeć mnie tylko, do czego Ci to rozładowanie w ogóle potrzebne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts