Toczu-Toczu Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Witam! Nie widziałem nigdzie tematu o modelu CM .058, przydała by mi się replika do CQB, a P90 od CYMY się trochę boję. Co powiecie mi o tej replice? Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Replika doszła do mnie na dzień przed urlopem, nie miałem czasu jej dokładnie przetestować. Ogólnie wygląda solidnie.dużo elementów jest stalowych,aczkolwiek jest parę ze znalu(silnik się do nich nie przyczepial). Wymiana magazynka będzie wymagała trochę wprawy gdyż minimalne przekazywanie wymaga poprawy. Co dziwne jeżeli przyłożyć magazynek od zwykłego AK tez będzie podawał,wiec po dorobieniu zęba z przodu można korzystać z kalachowych magów. Ciężko o ładownice na magię, gdyż są one ogromne, znalazłem na ehobbyasia ładownice ale są dosyć drogie i myślę o zamówieniu jakiś u lokalnego szewca. Co do osiągów to się nie wypowiem bo nie korzystałem w boju, ale stockowe fps raczej nie pozwolą na użycie repliki do cqb bez downgrade'u. Oczywiście chodzi o ładownice na magi, ale telefon postanowił inaczej. Chodzi również o przesunięcie. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Z tego co kojarze, to pod magazynki do Bizona podejdą ładownice do RPK74 (a jak do zwykłego RPK-nie wiem)- Adi podczas recenzji na kanale SCDTV wspominał, że pasują. Quote Link to post Share on other sites
NiskiSkrzat Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 A do lasu trzeba tuningować? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 Ma 410 FPS więc nie nadaje się do CQB. Zatem albo nadaje się do lasu albo na ścianę :). Ja czasem w lesie używam MP5 z 360FPS i nie narzekam. Co do tuningu to na początek pewnie wystarczy wymienić gumkę i ewentualnie lufę ale zanim to zrobisz to idź postrzelać i zobacz czy ci to potrzebne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts