Puloman Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 Potrzebujesz ściągnąć coś co jest nie dostępne w Polsce? Nie interesuje Cię czas dostawy tylko koszt? Potrzebujesz magazynków, części do gearboxów i innych rzeczy? Dobrze trafiłeś :D. Ściągam wszystko z większości sklepów. Piszesz co potrzebujesz, czy interesuje Cię grupowa przesyłka (taniej, lecz trzeba czekać na innych chętnych). Od aliexpress, po RWA, Evike, aż do 409shop itd. Piszesz co potrzebujesz lub link do sklepu. Ja wysyłam wycenę i dogadujemy się :). Zapraszam na PW :D. Quote Link to post Share on other sites
destructor Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Polecam! Puloman pomógł ściągnąć lufę PDI z Japonii i nawet się nie spodziewałem, że wszystko może pójść tak szybko i sprawnie. Kontakt super. Jednym słowem: warto! :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 (edited) Puloman, ile wyjdzie z przesyłką? http://m.redwolfairsoft.com/item_detail/36506-Asura+Dynamics+AK+Extended+Charging+Handle http://m.redwolfairsoft.com/item_detail/38361-Asura+Dynamics+RK-3+AK+Pistol+Grip+for+AEG i jaki czas oczekiwania? Edited May 21, 2016 by suharex Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Puloman, ile wyjdzie z przesyłką? http://m.redwolfairsoft.com/item_detail/36506-Asura+Dynamics+AK+Extended+Charging+Handle http://m.redwolfairsoft.com/item_detail/38361-Asura+Dynamics+RK-3+AK+Pistol+Grip+for+AEG i jaki czas oczekiwania? Nie mogę edytować. Wszystko git, załatwione szybko i sprawnie i w dobrej cenie. Polecam :-) Quote Link to post Share on other sites
ashigara Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Polecam Puloman-a w 100%. Doskonały kontakt, szybka wycena i towar zamówiony w Japonii 30.05 jest u mnie 08.06 :) Quote Link to post Share on other sites
szakal 40 Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 znakomita transakcja wszystko przebieglo szybko i sprawnie. Bowmannn jest super sprawdza sie w akcji i jest bez awaryjny. To nie to samo co Z tactical Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Puloman dalej ściągasz graty z Jpn? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 Oczywiście, że ściągam :). Tutaj mała odpowiedź dla innych. Proszę mi nie pisać: "szukam frontu do emki co polecasz?" mogę oczywiście doradzić lecz nie tak ogólnie. Lepiej zadać pytanie jakiej firmy lub co polecę z tych dwóch / kilku. Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Evike też wchodzi? To USA jest. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 Oczywiście :icon_wink:. Lecz przesyłka mega droga. Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Jak to z USA. :P Niedługo się pewnie odezwe, może przy jakimś większym zbiorowym. ;) Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Polecam kolegę Pulomana. Bardzo dobry i miły kontakt, a przedewszystkim sprawnie i uczciwie przeprowadzona transakcja. Napewno skorzystam jeszcze z pomocy. Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted August 4, 2016 Author Report Share Posted August 4, 2016 Dalej aktualne :) Aktualnie wychodzę z ofertą z komorami firmy ProWin. Cena za komorę do m4: 99 zł Cena za komorę do ak: 109 zł + oczywiście koszta wysyłki do Państwa ;). Quote Link to post Share on other sites
Yogus Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Puloman najlepszym sprowadzaczem jest :icon_biggrin: Super kontakt, szybko puszczone zamówienie i paczka u mnie w niecałe 2 tygodnie :icon_eek2: Polecam :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Po raz wtóry polecam. Super kontakt, infomacje na bierząco o stanie zamówienia, no i ogarnięte bardzo sprawnie. Dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
4Tactic Posted September 4, 2016 Report Share Posted September 4, 2016 serdecznie polecam! szybko, sprawnie i dobry kontakt, wkrótce na pewno po raz kolejny skorzystam :) Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted April 8, 2017 Author Report Share Posted April 8, 2017 Dalej sprowadzam jakby co :). Quote Link to post Share on other sites
Kuba_T1000 Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Polecam usługi Pulomana. Szybko, sprawnie i przede wszystkim profesjonalne podejście do tematu. Quote Link to post Share on other sites
krz1911 Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 Wszystko w porządku :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts