Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Co myślicie o budżetowych m4 od cymy

Recommended Posts

Eeeeeeh kolejny z wadliwą klawiaturą.

Cymowe eMki są opisane w dziale replik elektrycznych drugiej klasy. I to dość dobrze.

A w skrócie:

- mocno średnie wykonanie zewnętrzne. Luzy, trzeszczenia oraz nad i niedolewki często spotykane.

- cienki, nie tolerujący tuningu mocowego ger. Tuning jakościowy nieopłacalny.

- Niezła komora hopa. Ładnie współpracuje z dobrymi gumkami. Lufa taka sobie, acz wymiana na preckę nieopłacalna ( jak co można zastąpić lepszą jakościowo lufą stokową)

Ogółem cienizna, acz jak kupisz nie ruszaj gerboxa.

Wiem że to nie na temat ale nie chciałem zakładać nowego tematu. Znajomy zaproponował mi kupno używanego cm049SD6 w dobrym stanie plus cały szpej (mundur hełm kamizelka magazynki itp.) Za ok 550zł i chcałem was zapytać czy to się opłaca?

Edited by Haryasg

Poprosiłem go o dokładniejszy opis tej mp5 jak mi ją wyśle to napisze ale widziałem ją w akcji i radziła sobie nieźle zewnątrz wygłądała bardzo dobrze i gearbox brzmiał tak jak powinien (porównując z innymi replikami które słyszałem), i osobiście troche mnie ta oferta kusi ale ja nie dużo o tym wiem dlatego prosze was o pomoc. :-)

Jeszcze raz sorry za ortografie

Jeszcze interpunkcja. Buniek :icon_lol:

Edited by Buniek92