kiepas Posted November 22, 2015 Report Share Posted November 22, 2015 Witam, Przejrzałem wiele wątków na forum dotyczących zablokowanego spustu. W większości z nich problem występuje w położeniu SEMI. U mnie występuje na SEMI i AUTO. Po rozkręceniu repliki wszystko zaczyna działać jak należy a po złożeniu, do pierwszego położenia w tryb SAFE , SEMI i AUTO znowu z zablokowanym spustem. Co jest grane ? Quote Link to post Share on other sites
Plawik91 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Mam dokładnie ten sam problem, i nie mogę znaleźć przyczyny :/ Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Wrzuć tu zdjęcie kostki stykowej. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Jeśli spust jest rzeczywiście zablokowany, a nie że normalnie się wciska ale replika nie strzela, to sprężynka od blokady pewnie za słabo odbija. Ew. śrubka od blokady jest za mocno dokręcona. Quote Link to post Share on other sites
Gr4b4rz Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 a może kabel wlazł w płytkę selektora? może tez blokują się elementy selektora. skoro składsz do kupy i nie strzela to myślę ze to coś z tych rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 >gearbox v2 >kabel wlazł w płytkę selektora Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Może ma na kolbe pociągnięte? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Yyy, a co to za róznica? Miałem podobnie, jak przypadkowo zamknąłem szkielet z popychaczem nałożonym na bolec na zębatce. Luzem było ok, w body się cięło. Widzę że wspominane było o rozkładaniu, może to podobny błąd, jednak dużo wyjaśniałoby foto. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts