Viader Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 WITAM, Przemierzając bezkres internetu trafiłem na toto http://www.escapefromtarkov.com/ Sprawa jest prosta, czy ktoś zamierza dołączyć do Beta Testów lub też uczestniczy/ł w Alfa Testach? Zastanawiam się nad rozpoczęciem gry, ale po Ghost Recon Phantoms, jestem ostrożny, szczególnie że najniższy możliwy koszt to 40 Euro, a nie chcę wyrzucić kasę w błoto ;) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Wtrące swoje 3 grosze. A mianowicie sądze że o ile gra zapowiada się obiecująco, o tyle płacenie 40 E za betatest to za duże ryzyko. Gram w Stalker Online, który jest w fazie otwartej bety i fakt że sie rozwija, ale narzucił mi pare przemyśleń, które potem poparte zostały kontaktem z innymi rosyjskimi produkcjami ( głównie WoT, WT, pare modów do S.T.A.L.K.E.R'ów). Obserwacje które poczyniłem to: - ( w przypadku sieciówek) Rosyjskie serwery to kpina, lagi powodują bardzo wyraźne klatki, nawet jeśli twój internet to top bardzo wysokiego topu. - ( j.w) Rosyjscy gracze na europejskich serwerach mają taki ping, że skutki tego są identyko z tym co opisałem wyżej. - ( biorąc pod uwagę całokształt) Wszystkie rosyjskie "produkty" - pojazdy, broń, ciuchy, dosłownie WSZYSTKO jest znacznie ponad realność zawyżone i OP, podczas gdy wszystko inne strzela jak strzelba-samojebka w rękach paralityka. W grze opartej na broni może powodować to BARDZO wyraźny brak balansu. - ( w przypadku sieciówek, głównie Stalker Online, czasem zdarza/ - ło sie w Survarium) Twórcy rosyjscy mają w du...żym zapomnieniu nierosyjskich graczy, zdarzają się kwiatki pokroju nieprzetłumaczonych lokacji, broni czy dialogów i niespecjalnie sie śpieszą by to naprawić. - ( całokształt) broń w rosyjskich produkcjach psuje się szybko. BARDZO szybko. Dodać do tego ciężką ekonomie w grze i mamy frustrogen - ( całość, znowu) optymalizacja w rosyjskich grach to sprawa....mocno dyskusyjna Podsumowując: może finalnie ta gra to będzie objawienie, może nie będzie mieć tych wszystkich wad. Jednak znając espirit de corps rosyjskich produkcji i ich producentów, wątpie by uniknęła ich w fazie bety. Jeśli dodatkowo ona ma kosztować 40 E ( które pewnie zostaną wydane na rozwój produktu i negacje istniejących błędów) to ja bym podchodził do sprawy z dużym dystansem. Nie kasuje projektu ale obecnie istnieje wiele FPS i gier surwiwalowych które tyle kosztują, będąc SKOŃCZONE. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Gra zapowiada się cudownie. Ale płacić za beta test i to jeszcze 40 jurosów to ciężkie przegięcie :D Quote Link to post Share on other sites
oKo4x4 Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Wyszedł nowy clip pokazujący jak będzie wyglądała obsługa broni...czegoś takiego jeszcze w grach nie było. Wzięli pod uwagę wiele aspektów korzystania z broni palnej oraz problemów wynikających z jej handlingiem (np. zacięcia zamka itp) Polecam Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Liczę na tę grę, ale mam nadzieję, że będą mieli szybsze tempo prac niż ekipa od Survarium, gdzie dalej nie ma coopa. Jak już ta gra wyjdzie to do pełni szczęścia będzie mi tylko brakować Metra multi/coop. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Mi do pełni szczęścia będzie brakować nowego blaszaka, bo obecny złomek mobilny mimo całkiem niezłych bebechów nie uciągnie tej gry :D Quote Link to post Share on other sites
AKfromSpace Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Genialna :) To może być hit na miarę Stalkera. Obym się tylko nie zawiódł :) Quote Link to post Share on other sites
ziemniacek Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Quote Link to post Share on other sites
Karlos_TypeR Posted April 18, 2022 Report Share Posted April 18, 2022 (edited) Ja gram w EFT Mój nick w grze "KarlosTypeR" - gra jest kozacka :D w przyszlosci będzie Open World (wszystkie mapy polączone w jedna duza 8-) ) Edited April 18, 2022 by Karlos_TypeR Quote Link to post Share on other sites
niewiemjan Posted April 8 Report Share Posted April 8 https://mojdomzogrodem.pl https://zyciepodroznika.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts