Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Czy jest mozliwe rozwalenie szklanej butelki po piwie albo słoika replika broni krotkiej badz dlugiej (naped sprezynowy)?? Strzelajac kulkami 0,2g

przecież są snajperki po..... duzo fps, i to jest napęd sprężynowy :wink:

p.s. oczywiście stuningowane :D

Ale nie chodzi o butelke po kubusiu tylko po piwie :P

Mi sie butelki PO PIWIE nigdy rozwalić gunem(mp5sd2 ca) nie udało choć pewnego razu bardzo sie zawziałem(kilkadziesiat kulek z przyłożenia).

Sprawa wyglada oczywiście zupełnei inaczej jak sie strzela do butelki po podróbie kubusia, taka mi pękła niemal od razu.

Butelki po piwie to ja z przyłożenia z Rugera Mk1C rozbić nie mogłem  :wink:

Phi to jakawyś słaby ten Ruger był. Nie będe czynił OT, ale zarówno M1 Carbine jak i Mossberg M500 czyniły wielkie spustoszenie wśród wyrobów szklanych (ten pierwszy puszczał kulkę przez "małpki", butelki po piwie, słoje różnorakie itp).

Co zaś do sprężynowego SPAS'a to warto pamiętać, iż ten produkt TM puszcza 3 kulki na raz. To może nieco zmienić sytuację.

M1 Carbine jak i Mossberg M500 czyniły wielkie spustoszenie [...]

Co zaś do sprężynowego SPAS'a to warto pamiętać, iż ten produkt TM puszcza 3 kulki na raz. To może nieco zmienić sytuację.

A Mossberg to strzela jedną?? Chyba, że myślimy o dwóch różnych modelach. Jeśli tak to sorry.

miałem kiedyś takie coś srebrne (nie ma juz tego na rynku...) wyglądalo jak Colt 1911 i był to rok około 1997.Były do tego pomarańczowe kulki (dziś pewnie uznano by je za 0,11/0,12g -ale kij wie jaką to miało wtedy gramaturę).Skracając - ubiłem ustnik z tego ustrojstwa butelczyny po piwie .A benelka moja (na k.0,25g) z butelki po ginesie zrobiła połowe butelki po ginesie (urwało ją w połowie) fakt że gines ma cienkie szkło.

PozdR0 pi

• Create New...