Virus0509 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Witam kolegów po fachu. Potrzebuję Waszej pomocy. Mianowicie spaliła mi się ładowarka ale taiwangun daje tylko 3 dni gwarancji rozruchowej więc naprawa pozostaje we własnym zakresie. Jednak żeby dokonać naprawy potrzebuję oznaczeń części wskazanej strzałką na jednym ze zdjęć. Ładowarka to IP2020 firmy IPower. Jeżeli ktoś posiada taką ładowarkę i byłby tak miły i odczytał oznaczenia części byłbym bardzo wdzięczny. Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Niezgodność towaru z umową. A na zdjęciu trochę za mało widać. Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 dokładnie, reklamuj ją, olej gwarancję. Link to post Share on other sites
Virus0509 Posted January 27, 2016 Author Report Share Posted January 27, 2016 Niestety ładowarka była już otwarta oraz widać ślady użytkowania co wyklucza zwrot. Link to post Share on other sites
naresss Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 W mojej poszedł Tn sam rezystor zrobiłem mostek z nóżek i ładuje tylko lipo 2 i 3 celowe, bez problemu Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Niestety ładowarka była już otwarta oraz widać ślady użytkowania co wyklucza zwrot. Nikt nie pisał o zwrocie, a o reklamacji. Link to post Share on other sites
Recommended Posts