Pokorsky Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Poszukuję zwężanego modelu spodni w wz. 93. Do tej pory miałem spodnie BDU od Helikona i ze względu na moje chude szkity spodnie mi po prostu przeszkadzały, o chodzeniu w obuwiu trekingowym ze spodniami 'wyciągniętymi' z butów nie wspomnę. Proszę o podpowiedź jakiego modelu jakiej firmy szukać i jeśli mieliście z takowym doświadczenie o krótki opis wytrzymałości. Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam, Kacper. :) Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Rurek panie nie dostaniesz w tym wzorze kamuflażu... Wąskie spodnie w wz. 93 to jedyne jakie mi przychodzą do głowy do od "bawełniaka" z odpowiednio dobranym rozmiarem. Ewentualnie od starego letniego wz. 124Z/MON, ale tutaj też rozmiar musi być odpowiednio dobrany jednakże nie są one zbyt wąskie jakbyś pewnie chciał. Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Kiedyś na stronie jakiegoś sklepu widziałem rurki w polskiej panterze.Cena podchodziła bodajże pod 200 zł a wyglądem to nie powalało. Jak znajdę to podrzucę Ci link. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 :teeth: http://www.hustla.pl/kartel/meskie-spodnie-typu-jogger-esco-jogger-pants/ http://www.hustla.pl/hustla-basic/meskie-spodnie-typu-jogger-jogger-slim-pants-2/ Quote Link to post Share on other sites
RadPod Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Dokładnie to ! :D Quote Link to post Share on other sites
Pokorsky Posted February 14, 2016 Author Report Share Posted February 14, 2016 Nie no panowie, bez przesady! :P Po prostu chciałem się zapytać, jeśli nie ma to dzięki za pomoc, bez krawca się nie obejdzie. :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 http://gunfire.pl/product-pol-1152208913-Spodnie-Redwood-Tactical-Pants-wz-93-pantera-lesna.html Quote Link to post Share on other sites
Pokorsky Posted February 15, 2016 Author Report Share Posted February 15, 2016 Też właśnie o nich myślałem. Do Wrocławia mam blisko więc przy najbliższej okazji przymierzę. Posiadasz je @Yahalom? Jak z wytrzymałością? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Niestety (a może stety? :teeth:) ich nie posiadam :) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 A CPU od Helikona? Też są dość wąskie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Są węższe niż SFU, ale nie powiedziałbym, że są wąskie :) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Jak dla mnie to są już prawie rurki.;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts