Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

H&K G3A4 TM- gdzie kupić i trochę o nim samym

Recommended Posts

Przymierzam się w dość bliskiej przyszłości do zakupu tej właśnie giwery tyklo mało jaki sklep (na razie żadnego nie widziałem) ma go w swojej ofercie. Co prawda mogę te G3 kupić na zamówienie ale to już mi za bardzo nie pasi.

No i ogólnie chcę wiedzieć jak sie ta maszyna sprawuje ( w "szukaj" nie znalazłem nic o tym lub przegapiłem).

Nie no,... na zagranicznych sklepach widziałem ten model.

nie zgodze sie z tobą

jeżeli były na zagranicznych sklepach to mogły być resztki magazynowe pamiętam artykuły gdzi episano o wycofani 5 replik z sprzedaży chodziło o sigi 550 , 551 H&K g3 a4, a3 oraz o colta xm177 .

jeżeli widziałeś gdzieś ten model to mógł być jakiś custom ....

co do zagranicznych sklepów to gdzie sie nie popatrze jest SOLD OUT lub out of stock :|

Panie, co za marudzenie ? Albo Pan kupujesz albo wychodzisz ze sklepu... :wink:

W zapowiedziach raczej nie ma tego modelu. Jesli chodzi o gwarancję to miał byś ją... tylko że w San Marino 8) A co do gwarancji to raczej byś jej nie stracił robiąc składaka, bo wymiana kolby to tylko wyjęcie 2 pinów mocujących ją i tyle - zadnych ciężkich i pracochłonnych przeróbek. Doliczyć należy tylko koszt kolby składanej.