Pesus the Hunter Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Przymierzam się w dość bliskiej przyszłości do zakupu tej właśnie giwery tyklo mało jaki sklep (na razie żadnego nie widziałem) ma go w swojej ofercie. Co prawda mogę te G3 kupić na zamówienie ale to już mi za bardzo nie pasi. No i ogólnie chcę wiedzieć jak sie ta maszyna sprawuje ( w "szukaj" nie znalazłem nic o tym lub przegapiłem). Quote Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Nie che cie wprowadzać w błąd, ale zdaje mi sie ,że zaprzestano prodokcji tego modelu, jedynym wyjsciem jest zakup sg1 i odkupienie od kogoś składanej kolby z mc51. W jakich sklepach??? Na wgc jest sold out Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 Nie no,... na zagranicznych sklepach widziałem ten model. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Szkoda, że Tokyo Marui prowadzi dosyć dziwną politykę :| jedynym wyjsciem jest zakup sg1 i odkupienie od kogoś składanej kolby z mc51. Można też kupić mc51 i załatwić frontset od g3 :wink: Wtedy nie ma problemu z przekładaniem kabli Quote Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Nie no,... na zagranicznych sklepach widziałem ten model. nie zgodze sie z tobą jeżeli były na zagranicznych sklepach to mogły być resztki magazynowe pamiętam artykuły gdzi episano o wycofani 5 replik z sprzedaży chodziło o sigi 550 , 551 H&K g3 a4, a3 oraz o colta xm177 . jeżeli widziałeś gdzieś ten model to mógł być jakiś custom .... co do zagranicznych sklepów to gdzie sie nie popatrze jest SOLD OUT lub out of stock :| Quote Link to post Share on other sites
Konfederat Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Dokładnie. Jakiś czas temu TM wstrzymało produkcję pewnych modeli. jesli znajduje się w ofercie jakiegos sklepu to tylko dlatego iż leżał w magazynach bądż sklepu bądz TM. O ile sie nie mylę to produkcja G3 SG1 także została niedawno wstrzymana. Gdzies był topic o tym. Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Mówisz i masz: http://www.safarasoftair.com/product_info....&products_id=38 Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 Szkoda... a nie chcę składać tego G3A4 z różnych modeli. Ja wolę mieć gwarancję itp. Teraz mam kolejny dylemat. Może jacyś inni producenci planują wprowadzenie tego właśnie modelu? Ach te moje nadzieje.... Quote Link to post Share on other sites
Konfederat Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 No przecież sobczaq dał Ci linka do sklepu który ma na stanie G3 A4 TM... (to sklep z San Marino) Quote Link to post Share on other sites
Gołąb Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 San marino..to przeciez tuż za rogiem,he he 8) A tak btw to podobno Tm zaprzestal produkcji pewnych modeli z powodu zuzycia sie form do odlewow.Troche szkoda,ale jakby wspomniane modele mialy wrocic na rynek,to zyczylbym sobie,zeby np. poprawili jakosc wykonania sigow 550 i 551. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 Pisząc "producenci" miałem na mysli CA, ICS itp. a nie sklepy w Europie Zachodniej... Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Panie, co za marudzenie ? Albo Pan kupujesz albo wychodzisz ze sklepu... :wink: W zapowiedziach raczej nie ma tego modelu. Jesli chodzi o gwarancję to miał byś ją... tylko że w San Marino 8) A co do gwarancji to raczej byś jej nie stracił robiąc składaka, bo wymiana kolby to tylko wyjęcie 2 pinów mocujących ją i tyle - zadnych ciężkich i pracochłonnych przeróbek. Doliczyć należy tylko koszt kolby składanej. Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 A może G3A2? Jeden kolega - Bazyl ma na sprzedaż takiego. Jest to G3SG1 z założonym oryginalnym drewnem prosto od H&K: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=10230&start=15 lub w komisie jest ogłoszenie. Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Nie no,... na zagranicznych sklepach widziałem ten model. Temat o tym, iż nie będzie już więcej G3A4 http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=8777&start=0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts