Thomas9999 Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witam poszukuje opinii na temat tych kulek o wadzę powyżej 0.30 i wyżej Jeśli był już gdzieś temat o nich to prosił bym o link :) Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Podpinam się do tematu tych kulek ale mi się rozchodzi głównie o wagomiary (0.32 0.36 0,4 0,43g) jak z ich jakością, czy fajnie latają czy dobrze podająw magazynkach i czy nie przychodzą już do nas z wymiarem powyżej 6mm. Za każdą opinię będę bardzo wdzięczny. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Było co nieco w temacie o kulkach snajperskich Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Było i tylko mendi napisał że latają bdb ale nic poza tym :) Quote Link to post Share on other sites
buli313 Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witajcie Kupiłem ostatnie paczkę 0.4g i zacinały się w magazynkach kwa (mid-cap)z g&p było lepiej ale nie idealnie, strzelałem na lufie promyka 509, konwersji Valkena 550 fps i byłem średnio zadowolony, kulki różnie były podkręcane przez gumkę hop up (niebieski Madbull) raz mocniej raz słabiej ale może to być wina komory mam RetroArms, za kilka dni będę miał Prowina i wtedy będę mógł napisać coś więcej. Na plus można zaliczyć że są bardzo twarde i trudno je skruszyć. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witajcie Kupiłem ostatnie paczkę 0.4g i zacinały się w magazynkach kwa (mid-cap)z g&p było lepiej ale nie idealnie, strzelałem na lufie promyka 509, konwersji Valkena 550 fps i byłem średnio zadowolony, kulki różnie były podkręcane przez gumkę hop up (niebieski Madbull) raz mocniej raz słabiej ale może to być wina komory mam RetroArms, za kilka dni będę miał Prowina i wtedy będę mógł napisać coś więcej. Na plus można zaliczyć że są bardzo twarde i trudno je skruszyć. . Czyli na te chwile są średnie rozumiem? Quote Link to post Share on other sites
buli313 Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Dla mnie tak ale nie przekreślam ich jeszcze, postrzelam z nich po zmianie komory i wtedy zobaczę. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Znajomemu nie wychodzą z midów. Quote Link to post Share on other sites
Thomas9999 Posted May 8, 2016 Author Report Share Posted May 8, 2016 Ja jutro chyba zamówię 0.36 i myślałem jeszcze o zamówieniu PJ ale podobno badziewne są Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Podobno to to samo. Podobna faktura, pakowanie. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Było i tylko mendi napisał że latają bdb ale nic poza tym :icon_smile: Mi one pasują, na bw8 dałem je jeszcze dwóm innych chłopakom (do swd i do sr25) i też byli bardzo zadowoleni. Póki co 2 tygodnie temu otwarłem 1 woreczek, sprawdzałem wczoraj na lufce edgi 5,99 i kulki nadal można sypać garściami przez nią. Quote Link to post Share on other sites
matrigs Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 0,32 mi nie podają w żadnym magu aegowym, w midcapach i nawet w hi-capach do tego stopnia że kulki zacinają mechanizm w środku że nawet nie pojawiają się w okienku podawania. Natomiast jak już się jakaś pomyli do komory to leci całkiem przyzwoicie. Szkoda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts