REMOV Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 (powiększenie po kliknięciu w obrazek) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Wow :o Super widać działanie hamulca wylotowego :D Quote Link to post Share on other sites
Vesimir Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Zdjecia ciekawe :) , a tak by the way gratuluje ciekawego artykulu o broni w systemie bezkolbowym Remov :wink: Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ze zdjec wyraznie wynika, ze snajper strzelajacy z takiej "armaty" moze miec spore problemy z zamaskowaniem czy ukryciem swojego stanowiska... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Nic nowego :P Nawet strzelający ze zwykłego karabinu w takim kurzu będzie łatwa zauważalny. Quote Link to post Share on other sites
Wochu Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Jeśli chodzi o Baretta to słyszałem(i widziałem) że jest obszerny materiał na jego temat w najnowszym CKMie - ilośc to nie zawsze jakośc i czy są tam jakieś konkretne informacje czy lanie wody tego niestety nie wiem, bo nie wczytywałem się, tylko zauważyłem to będąc Empiku :) . Ale raklame narobiłem... :wink: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
jalowy Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 taka broń pewnie nie ma zbawiennego wpływu na bark? http://www.grom.mil.pl/uzbrojenie_pliki/wilk.htm to może będzie lepsze :?: Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 jak przeżyje kilka wojen... sprawdzi się itd itp...to może.... Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Racej za wcześnie aby stwierdzać czy "WILK" będzie lepszy od czegoś co jest wybitnie skuteczne od ponad dekady. BTW, to są ponoć fotki snajperów SEAL, ale nie mam potwierdzenia. Popytam, REMOV wie kogo :wink: Quote Link to post Share on other sites
bastekkk Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 a czy do Barretta można naboje ładować pojedynczo ?( nie do magazynka ) ( chodzi czy da sie tak zrobić jak w karbinie jedno strzałowym ) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Do samopowtarzalnego M82A1/2/3 nie polecamy chyba że nie lubisz swoich palców albo masz kolegę któremu ufasz i który przytrzyma rączkę suwadła w tylnym położeniu. Do powtarzalnego M90/95 przy pustym magazynku można, a 99 jest jednostrzałowa więc nie ma specjalnego wyboru... Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=76...q=rifle&pl=true Tytaj również Barrett w akcji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts