Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pomocy w wyborze!

Recommended Posts

Witam! Mam do was pytanie :D . Co powinienem wybrać:

-MP5 CYMY, bez LIPO

Czy:

-MP5 JG z LIPO

Jeżeli wybiorę 1 opcję, boję się że przez miesiąc działania na Stockowej batce, replika może się zepsuć (pieniądze na LIPO będą za miesiąc). Co powinienem wybrać? Dzięki za wszelkie odpowiedzi!

Tomku, na pewno pierwszym zakupem powinna być porządna ładowarka ( w domyśle mikroprocka). Na takowej nawet stokowa bateria posłuży i dłużej i pewniej niż ładowana ładowarką z zestawu.

A i taniej będzie i baterii lipowej i ładowarki poszukać w sklepie modelarskim niż w ajersoftowym.

Edytowane:

O batkach i polecanych ładowarkach poczytaj w dedykowanym im dziale.

A ja jako 27 letni "airsoftowy biedak" (bo nadal tylko CM 028) zapytam. Czy systemy szybkiej wymiany sprężyny ma sens w polu? Tj. wychodzę ze sprężyną "do lasu" (np. 450 fps) i są w trakcie strzelanki budynki (w środku lasu) - minutka i mam zmienione czy nie?

Zależy od repliki. W 30 sekund możesz zmienić sprężynę w specnie SAEC, czy giecie aresa/boyi. W UARze jeszcze szybciej.

A, zwykle przy mocniejszych setach są w replice silniki HT, czy 11.1v. Lepiej cisnąć wtedy na singlu, bo na auto można zrobić syf w GB.