MrZabialyPL Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 mam jedno ważne dla mnie pytanie RK-06W Boyi i RK-03W Boyi Czy różnią się tylko kolbą ? http://www.taiwangun.com/elektryczne/rk-06w-real-wood-boyi?from=listing&campaign-id=19 http://www.taiwangun.com/elektryczne/rk-03w-real-wood-boyi?from=listing&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
ZłyDuch Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 (edited) Części wewnętrzne są te same. Body jest trochę inaczej wykonane (ale materiał ten sam), tak jak mnie Otto poprawił. Edited August 5, 2016 by ZłyDuch Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Błąd, korpus również jest inny, wynika to z mocowania kolby (zawias z zatrzaskiem a ogon kolby stałej). Autorowi wątku przypominam również o konieczności formułowania postów z poszanowaniem zasad pisowni. Quote Link to post Share on other sites
MrZabialyPL Posted August 6, 2016 Author Report Share Posted August 6, 2016 Czy ktoś z was ma tą replike bo jak tak to mam pytanie : Czy W replice RK-03w Ta kolba się nie psuje mam na mysli zawiasy ? Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 W boyi bez litery -s na końcu zatrzaski są ze znalu, ja się w 2 egzemplarzach spotkałem z takimi. I jeśli będziesz miał pecha to się kiedyś spsują. Ale nie jest to element który pęka sam z siebie. Quote Link to post Share on other sites
groszekoki Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Mam RK-01W - ma taką samą kolbę jak RK-03W. Jedyne o co trzeba dbać to zatrzask na body, gdyż jest znalowy. Po za tym po krótkim używaniu powstają luzy na kolbie, ale wystarczy podkleić kawałek filcu i działa bez zarzutów ;) Plusem składanej kolby jest mniejszy problem przy transporcie - ja swoją suczkę noszę w plecaku ;) Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Dokładnie, o kolbę trzeba troche dbać przy tym modelu, chyba że masz w zamiarach zmiane zatrzasku na stalowy. Kosztuką około 30zł więc to nie jest majątek za komfort używania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts