matt73 Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Cześć wszystkim, dopiero zaczynam swoją przygodę z ASG i zamierzam kupić replikę nadającą się przede wszystkim do CQB w mniejszym zakresie do gier na otwartej przestrzeni. Do tej pory latałem z AGM003 z której jestem umiarkowanie zadowolony, ale w szybkich rozgrywkach CQB nie mam z nią najmniejszych szans przy wszystkich latających z elektrykami. Dlatego zdecydowałem się kupić pierwszego elektryka. Zastanawiam się nad dwoma modelami: 1) JG-082, lub 2) AEG LMT Defender R.I.S. SLV od Action Sport Games Pytanie do bardziej doświadczonych graczy - co byście wybrali z tego zestawu? Lub może ewentualnie macie coś innego do polecenia w przedziale do 600 zł? dzięki! Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Rk-01 boyi i downgrade do 350fps. Do tego kable, deans, jakiś lipo... Link to post Share on other sites
matt73 Posted September 2, 2016 Author Report Share Posted September 2, 2016 Rk-01 boyi i downgrade do 350fps. Do tego kable, deans, jakiś lipo... Wolałbym coś spoza "klimatu wschodniego" Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Sig jest dobry. Ale nie wiem czy to s-series (blow-black i regulacja fps) + część materiałów lepszej jakości. Nie ma blow backa więc to pewnie stara wersja, a tej bym nie brał. W takim razie skupiłbym się na g36c lub czymkolwiek ze standardowym gearboxem. "Emek" w tej klasie nie kupuj. Minimum specna. Druga opcja to "empe pięć". W zasadzie dowolny wybór (no może oprócz galaxy- które w tym budżecie "się nie godzi" brać. Ma tanie magi. Kiedyś z gunfire brałem po 7-10zł za sztukę (promocja). We wszystkich replikach zmieniasz kable i jak masz kasę to dołóż mosfet, lipo. Do cqb jak znalazł. Link to post Share on other sites
matrigs Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 A czemu plastikowe SLV jak możesz dostać full metala do 600 https://www.militaria.pl/action_sport_games/karabinek_aeg_armalite_m15a4_carbine_17391_p13772.xml Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 No właśnie, teraz na militariach jest promocja, można repliki 1 klasy za 500 zł około wyrwać. Do autora: określ budżet. Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
mareq Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Kiedy sprawdzałeś? Już dawno wyprzedane. Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Kiedy sprawdzałeś? Już dawno wyprzedane. Rzeczywiście... Link to post Share on other sites
Recommended Posts