asmo Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Witam czy jest jakiś sklep w pl gdzie można zakupić npas do m4 we open bolt ? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Sam wczoraj szukałem i pozostaje tylko Azja. Oczywiście w WGC i eHobby nie mają. Prenie trzeba by uderzyć prosto do RaTecha. Swoją drogą to czy jest jakiś jeden azjatycki sklep, który ma na stanie większy wybór części do WE OB? Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Nie ma to jak nazwę repliki w temacie napisać ładnie z dużych liter, ale skrót własnego kraju z małych... Quote Link to post Share on other sites
asmo Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 to lipa z lekka no nic będę najwyżej kupował za granicą Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Z tego co pamiętam, to airsofttaiwan miał duży wybór części. Być może na airsoft.tiger111hk.com coś zostało. Quote Link to post Share on other sites
asmo Posted October 19, 2016 Author Report Share Posted October 19, 2016 O dziękować :) popatrzę ja w sumie tylko tego npasa bym kupił chciał bym zmniejszać moc na cqb Quote Link to post Share on other sites
fazaa Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 w czechach bez problemu mozna kupic czesci do gbb we, sam wczoraj kupilem ratechowska przednia dysze do m4 z npasem. wiem ze jeszcze maja to na stanie jakby co. w razie pytan linka podesle na rzadanie na pw zeby nie bylo ze kryptoreklame robie czy cos. Quote Link to post Share on other sites
asmo Posted November 2, 2016 Author Report Share Posted November 2, 2016 Już zgodnie z radą kupiłem w chechach jużodebrałem ale niekumam tego wynalazku jak krece kluczykiem to zamiast regulować sie to kręci się cały zaworek Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Piłowałeś część dyszy? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 W którym sklepie kupiłeś? Quote Link to post Share on other sites
asmo Posted November 2, 2016 Author Report Share Posted November 2, 2016 (edited) A jakiś sklep z pragi ostatnią sztukę kupiłem natomiast jeśli chodzi o te 2 dynksy wewnątrz to nie widziałem że ma większości filmików nie piłują sam nie wiem czy piłować t Edited November 2, 2016 by asmo Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Jeśli naoglądałeś się filmików, to na pewno widziałeś co zrobić, żeby zaworek się nie obracał przy regulacji. Postaraj się pisać, tak, żeby zrozumienie twojej wypowiedzi nie zmuszało do myślenia, co autor miał na myśli (to odnośnie ostatniego wpisu). Quote Link to post Share on other sites
asmo Posted November 3, 2016 Author Report Share Posted November 3, 2016 A wybacz znowu mi na telefoniebobcieło wypowiedź :/ pobawię się tym w wolniejszej chwili :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts