sgt.Chaos Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Widzieliście co Taiwangun ostatnio wrzucił? http://www.taiwangun.com/kilo9 Ciekawe co to za cudo. :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Obstawiam coś w rodzaju rocketsów platinium/specnuchów. Pewnie pół klasy niżej niż G&G Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Obstawiam coś w rodzaju rocketsów platinium/specnuchów. Pewnie pół klasy niżej niż G&G "Pewnie." Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted December 8, 2016 Author Report Share Posted December 8, 2016 Wrzucili test na YT ale słaby coś Kusi żeby zakupić 0,28 testowo, ale za ten hajs chyba wolę platinumki... Quote Link to post Share on other sites
sirdagor Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Kulki dają rade w lufie pdi 6.01, poszły już 2 opakowania i nie było problemów. Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Kulki ogółem, to taka średnia półka. Szału nie ma, ale lepiej niż z roketsami :) . W midach się nie tną jakoś mega mocno. Tudzież zależy od midcapa. Ogólnie pozwalają na strzleanie z midów, ale nie z jakąś mega dużą szybkostrzelnością. Polerka trochę lepsza niż w roketsach. Jeszcze muszę zrobić test po umyciu ich. Póki co dobra alternatywa dla roketsów. Z pewnością lepsze niż PJ-oty które potrafią ciąć się w hi-capach :D. Moje midy z boyi nie tolerują roketsów zaś KILO9 działają. Quote Link to post Share on other sites
władek Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Brzuski porównujesz do Rocketsów zwykłych czy platinum? Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 (edited) Jeśli mam być szczery, to ja osobiście różnicy nie widzę między zwykłymi lub premium :icon_smile: Dla mnie to tylko chwyt marketingowy. Ale dopiszę. Porównując do zwykłych roketsów. Edited February 27, 2017 by Brzuski Quote Link to post Share on other sites
władek Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 OK. No ja używałem 0.25 Platinum w do lowcapów Ak cymy bez problemów raz jakoś brakło ziarna na strzelaniu i wsypałem zwykłe rocketsy od kumpla i w każdym magu 70bbs ze 2-3 zacinki. Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 (edited) Straszny chlam. O wiele gorsze od moich ulubionych PJ'tow. Nie dalo sie z tego badziewia strzelac. Lataly jak chcialy, zacinaly sie w hi-capach - nie polecam, omijac szerokim lukiem. Poziom Roketsow. 0.25g, lufa stock G&P, hi-capy G&G i mid G&P Edited March 17, 2017 by Wiśnia Quote Link to post Share on other sites
Carpatus Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Potwierdzam straszny badziew. Quote Link to post Share on other sites
huba546 Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 U mnie (EA, lufa stok, komora hu- king arms, gumka- czarna systema) kulki te się nie sprawdziły. Wcześniej zawsze korzystałem z kulek G&G i po raz pierwszy kupiłem "coś tańszego" i po wystrzeleniu 3 midów kulki przestały lecieć. Resztka G&G i pożyczone Guarder'y śmigały jak złe. Nie wiem, może to wina moich midów. Tak czy inaczej nie polecam kupowania tych droższych PJ. Quote Link to post Share on other sites
Ozzy Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Dorzucę swoją cegiełkę, 0.25 i 0.28 tną się w midach jak i w lufie (stockowa uarowska), u kumpla w akaczu z lufą tornado też zacinki, ale w low capach się nie tną oczywiście. Ogólnie chłam, mam nadzieję, że krakmani nie zamierzają zastąpić nimi niezawodnych pejotów. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Ja właśnie do UARa używam Kilo9, bo do cqb nie potrzebuję nic droższego i u mnie to PJty cięły się w magazynkach specny. Quote Link to post Share on other sites
Ozzy Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Z ciekawości jaki wagomiar do cqb tych kilo9? Spróbowałem dziś g&g 0.25 zamiast kilo i problem jak ręką odjął. Quote Link to post Share on other sites
Rudi73 Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Witam. Testowane 2 rodzaje kulek kilo9. 0,25 zwykłe i 0,28 bio. Magazynki to cymowe midy po 150 szt, replika to praktycznie stokowa cyma 048A. Przy rof-ie ok 1200 kulki 0,25 śmigają jak wściekłe. Zero przepustów czy zawieszek na magazynkach. Natomiast 0,28 bio potrafią spowolnić magazynek na tyle , że przy dłuższych seriach trafiają się 2-3 puste cykle. Ot sprężyna nie nadąża z podawaniem. Podobnie jest na replice M4 - drobne problemy z podawaniem tylko bio-sów ( nie znam producenta magazynków ale są to low-capy ). Nie twierdzę, że jest to reguła, może akurat losowy traf co do partii kulek i czyjeś wrażenia będą np odwrotne. Celności kulek i powtarzalności trafień nie komentuję - stokowa lufa + stokowa gumka której jedyną zaletą jest to , że jest. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Witam, sypie je tylko do shotgunów. Do magów AEGów z preckami miałbym pewne obawy... Strzelając nimi z COLT'a [TM], waga 0,20 wypluwał pęknięte w pół kulki, nie odważyłem się nabić nimi maga ponownie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts