szczelecniewyborowy Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Witam! Ostatino na GF znalazłem coś takiego: http://gunfire.pl/product-pol-1152199654-Replika-pistoletu-Beretta-92FS.html Co o tym sądzicie? Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 (edited) Te 170 fps raczej szału nie robi... Kupiłem kiedyś Cymo-glocka, który ma te 200 fps. Leży, bo nawet jak kogoś trafię, to on tego nie poczuje. Jedyna replika, z której mogę sobie strzelić w nogę z przyłożenia i nawet nie mrugnąć. Osobiście nie polecam tego typu AEP'ów. Edited December 14, 2016 by progressive Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Pistolet zasilany bateriami AAA z EEB to naprawdę zły pomysł. Stanowczo odradzam, bo to kompletna strata pieniędzy ;) Quote Link to post Share on other sites
szczelecniewyborowy Posted December 14, 2016 Author Report Share Posted December 14, 2016 Pistolet zasilany bateriami AAA z EEB to naprawdę zły pomysł. Stanowczo odradzam, bo to kompletna strata pieniędzy :icon_wink: Tokio Marui? No, mam nadzieję, że tani... Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Widzę, że nie zrozumiałeś ;) Najtańsze AEP-y, które mają sens to pistolety elektryczne od CYMY (modele m.in. 0.30, 0.122 itp.). Jeżeli w opisie repliki widzisz, że jest zasilana paluszkami to odpuść, niezależnie od tego czy to Umarex czy TM. Quote Link to post Share on other sites
szczelecniewyborowy Posted December 15, 2016 Author Report Share Posted December 15, 2016 Widzę, że nie zrozumiałeś :icon_wink: Najtańsze AEP-y, które mają sens to pistolety elektryczne od CYMY (modele m.in. 0.30, 0.122 itp.). Jeżeli w opisie repliki widzisz, że jest zasilana paluszkami to odpuść, niezależnie od tego czy to Umarex czy TM. A znasz może jakiś dobry AEP z EBB? Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Ech, pisałem Ci to już przed momentem. Po co Ci w ogóle EBB w pistolecie? Wygląda to tragicznie, a osiągi ma to jeszcze gorsze. Lepszym rozwiązaniem jest zakup gazówki lub normalnego AEP. Quote Link to post Share on other sites
szczelecniewyborowy Posted December 15, 2016 Author Report Share Posted December 15, 2016 Ech, pisałem Ci to już przed momentem. Po co Ci w ogóle EBB w pistolecie? Wygląda to tragicznie, a osiągi ma to jeszcze gorsze. Lepszym rozwiązaniem jest zakup gazówki lub normalnego AEP. Skoro tak uważasz, to dobra. A co do cymoglocka, da się uzyskać ze 250 fps? Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Masz cały temat poświęcony Cymoglockowi, do tego tematy poświęcone innym AEP-om CYMY. Wystarczy poszukać. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Ale odpowiadajac - da sie o ile wladujesz dosc duzo w tuning. Tak z 4 razy wartosc repliki (800 zł). Z sama zmiana sprezyny da sie wyciagnac z 220-230. Ale skads musisz miec sprezyne 250 fps z mp7. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 Pytanie tylko: po co? Gazówki są jakie są, ale wychodzi dużo taniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts