Yahalom Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Które repliki są najbliższe replikom Tokyo Marui jeśli chodzi o 1911'stki i ich pochodne? Wiem np. że Army, pomimo oparcia konstrukcji na TM'ce za bardzo od niej odbiega :) Jak wypadają w tym aspekcie repliki KWC? SOCOM GEAR? KSC? Czemu pytam? Otóż szukam repliki pasującej do... latarki :) Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 (edited) KSC ale wersja z metal body (o ile jeszcze robią). Jako taki stosunek cena/jakość. Były jakieś podróbki tych gnatów tudzież gorsze serie brandowane jako ksc/cośtam i te były słabsze o ile mnie pamięć nie myli. Do latarki to może jakiś desert warrior tudzież shadow warrior? To hybryda oparta na 1911. Black dorwał za 450zł.. ja sprzedawałem za 300zł bodajże bez maga. Chodzi o wersję Toyo Marui. Osiągi masz bardzo dobre, a i w stocku jest szyna na latarkę/koli... Kabury pasują wszystkie pod 1911 - te z tworzywa trzeba lekko podpiłować, ale to każdy głupi zrobi. Edited January 27, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Mam R27 Army i jest to idealny klon TM. Wymienialem dużo czesci na te od TM i pasowały bez problemu. Replika bez problemu pasuje do kabury Fobus, która jest zaprojektowana pod bron ostrą. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 28, 2017 Author Report Share Posted January 28, 2017 Nie chodzi o kabury, ani latarki na RIS :) Mam pochodną Surefire 310R, a ta jest montowana do standardowego 1911 - przy czym jest zrobiona pod wersję Tokyo Marui (z moich ustaleń wynika, że właśnie ARMY nie podchodzi). Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 (edited) Jak przekładałem części z TM to miałem plastikowy korpus z częściami z tej firmy(kupiłem od kogoś kto w TM wkładał konwersję guardera) nie zauważyłem różnicy wymiarów pomiędzy body TM a Army R27(1911 MEU bez szyny). Części są wymienne, bo Army to klon TM. Edited January 29, 2017 by slawek96 Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 KJW może? Ewentualnie posiadam korpus od TM 1911a1 na sprzedaż bo dex składał mi tuningowo replikę. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 No właśnie, a KJW to nie jest ten sam "system" co TM? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 17, 2017 Author Report Share Posted February 17, 2017 KWC nie bangla - sprawdzone organoleptycznie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts