mati2080 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Czy ktoś się spotkał może z reduktorem zakończonym jakąkolwiek końcówką z gwintem z nabojów CO2 (12g lub 80g) na ciśnienie wyjściowe 10 bar? Przeszukałem parę sklepów w necie i filmów na youtube. Nic takiego nie znalazłem. Jak by ktoś coś wiedział proszę o info. Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Naboje CO2 12g nie mają gwintu. W ogóle. Istnieją pojemniki na kapsuły CO2 12g które podpinasz już zwyczajnie do reduktora ze standardowym złączem, jak kazdą inną butlę. Wtedy na regu ustalasz tyle ile chcesz na wyjściu. Quote Link to post Share on other sites
mati2080 Posted February 10, 2017 Author Report Share Posted February 10, 2017 Masz może jakiś link do takiego pojemnika? Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 http://shop-mancraft.com/pl/12-adaptery-co2 tutaj masz adapter na kapsuły http://shop-mancraft.com/pl/reduktory/54-reduktor.html a tym zbijesz ciśnienie Quote Link to post Share on other sites
mati2080 Posted February 10, 2017 Author Report Share Posted February 10, 2017 Dzięki. Będę szukał chyba używek, bo cena dość wysoka. Potrzebuję reduktora tylko do testów, więc dość spory wydatek dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 to jest bardzo niska cena (adekwatna do jakości z resztą). Podobne produkty tylko porządne kosztują trochę więcej. Jak potrzebujesz do testów to może pożycz od kogoś kto ma :). Quote Link to post Share on other sites
mati2080 Posted February 10, 2017 Author Report Share Posted February 10, 2017 no właśnie będę musiał gdzieś poszukać maniaków tej zabawy, bo ja z innej branży i akurat przytrafiła się taka potrzeba,, dzięki za info Quote Link to post Share on other sites
megabac Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Mam coś takiego, ostało się po jakiejś replice. Proponuj na PW :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts