michas210 Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Witam, Kompletuję sprzęt i szczerze mówiąc już mocno przekroczyłem budżet... Potrzebuję między innymi latarki czołowej. Znalazłem takie coś: https://abc-rc.pl/latarka-czolowa-9-led Znajomy robi zakupy w tym sklepie dość często więc wysyłkę miałbym za darmo. Moje pytanie brzmi: czy warto w ogóle kupować takie coś, czy lepiej dozbierać kasę i kupić jakąś profesjonalną w okolicach 100 zł? Było by to chwilowe rozwiązanie na jakiś czas . Dziękuję za odpowiedź! Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Lepiej dozbierać i kupić coś porządnego. ;) Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 5 zł nie majątek. Nawet jak kupisz potem lepszą to zapas można mieć. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Nie lepiej kupić Biedronkową za 20? Przynajmniej wiadomo czego się spodziewać... Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Hehe baterie będą kosztować tyle co latarka :icon_lol: Jak kupuje znajomy to można zaryzykować i wziąć na próbę, a nóż będzie dobrze świecić i mile zaskoczy. Ja bym się szału raczej nie spodziewał w przeciwieństwie np. do Biedronkowej (teraz aktualnie są czołowe) - sam kupiłem kilka rzeczy z Biedronki m.in latarkę z zoomem i działa na akumulatorkach bardzo dobrze (nawet do CQB ją wziąłem i była mega skuteczna i zoom się przydał) :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Mam taki model tylko z opcją świecenia 100% lub miganie. Czołówka juz ma kilka dobrych lat. Kilka upadków za sobą, pływanie w strumieniach deszczu jak i "przypadkowe" topienie. Dobrze leży na głowie, współpracuje z bejzbolówką. Jak za ta kasę to rewelacja - czy jako podstawowy sprzęt czy na zaś jako rezerwa. Latarka z zoomem i owszem jest fajna ale do ręki, nie na czoło. Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Z tą "profesjonalną za 100zł" to też bym sobie zbytnich nadziei nie robił: za stówkę MOŻNA juz cos kupić ale do czołówki czołówek temu nadal daleko :). Do stówy to parę modeli Petzla się znajdzie ale tych "niższych". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts