Mlody_ha Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Witam chciałbym kupić pierwszą replikę asg pistolet (glock gen4., hk lub CZ) . Prosiłbym o poradę budżet do 500 zł Sorry za poprzedni post nie w tym dziale co trzeba(mam nadzieję iż jest to odpowiedni dział) Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Jeśli to ma być replika do strzelania z innymi, to na początek w tym budżecie zdecydowanie lepiej wziąć jakiś karabinek. Lepszy zasięg, lepsza celność, przede wszystkin lepsza szybkostrzelność i dużo większy magazynek (oraz o wiele tańsze dodatkowe magazynki). Do tego o gazowy pistolet trzeba bardziej dbać. Quote Link to post Share on other sites
Mlody_ha Posted March 13, 2017 Author Report Share Posted March 13, 2017 Ślicznie dzięki za odpowiedź lecz ma to być replika bardziej do użytku typowo rekreacyjnego postrzelać do tarczek puszek bądź czegoś innego (co się pod lufę trafi oczywiście w granicach rozsądku) ,poćwiczyć trochę manualkę itp. Quote Link to post Share on other sites
gattling Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Mając tyle pieniędzy na pistolet GBB, dla świętego spokoju, dozbierałbym jeszcze 300zł i kupił pistolet od Tokyo Marui. Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Kup wiatrówkę - celność i moc bez porównania. No chyba, że w przyszłości chcesz na jakąś strzelankę się udać. Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Jak kolega wyżej - jeśli nie zamierzasz wykorzystywać "klamki" do airsoftu, a bardziej do statycznego strzelania do celów, to lepszym będzie wiatrówka. Albo co weekendowy wypad na strzelnice :icon_razz2: Druga sprawa, to zastanów się czy to cię kręci i ma sens - wydać 5 stówek na zabawę trwającą 2 tygodnie to też trochę średni biznes, a z późniejszą sprzedażą będzie problem. Quote Link to post Share on other sites
Mlody_ha Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 (edited) Tak kręci mnie to jak najbardziej miałem styczność już z asg w wersji beryla czasami będę chciał się udać na strzelankę chcę kupić asg nie wiatrówkę. Dzięki za zainteresowanie tematem. Gdybym chciał kupić wiatrówkę pisałbym o wiatrówce. Ps.Nie mam nastu lat na co mógłby wskazywać nik na forum Edited March 14, 2017 by Mlody_ha Quote Link to post Share on other sites
Szajnatałn Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Tylko, że Marui nie robi 4gen ani CZ. Zostaje HK które w wykonaniu TM jest mało popularną klamką i z częściami nie ejst tak kolorowo jak do glocka 3gen czy 1911 i klonów. Mlody, jesli nie musi to koniecznie być 4gen to rozważ 3gen od TM. Jak upierasz się na 4gen to nie wiem w sumie co doradzić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts