waniek Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 polecicie jakiś sklep w Gdyni? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 A co konkrenie potrzebujesz? Bo w trójmieście generalnie bida jest. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 z typowo airsoftowych to chyba tylko internetowy www.topguns.eu Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Masz jeszcze Militaria.pl na Świętojańskiej. I to by było na tyle... Quote Link to post Share on other sites
szczyp Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Dodać można jeszcze: military.pl - na Osowie, ale oni z ASG chyba się od jakiegoś czasu wycofują i mają w asortymencie jakieś resztki. tajgun.pl - we Wrzeszczu, chyba podobnie j.w. magnumarena.pl - wiem, że jest, ale jak to wygląda nie wiem. Demobil na Morenie - ale tam z asg to tylko kulki, czasem magazynki. Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Kolega pytał o sklepy w Gdyni. :-) Jeśli chodzi o military w Osowie to byliśmy na "przeglądzie" wyprzedaży w zeszłym roku i z replik została MP5 AimPointa i jakaś eMka Katana. Troszkę gumek HU i to wszystko. Co zostało z tego dzisiaj to zagadka. Quote Link to post Share on other sites
waniek Posted June 8, 2017 Author Report Share Posted June 8, 2017 no wlasnie militaria to jedyny jaki znam, ale obczaje reszte. Dzieki! Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Tylko musisz zdawać sobie sprawę, że mają spore marże i nie posiadają na stanach wielu polecanych replik. Czegoś konkretnego potrzebujesz, czy tak tylko pomacać? Quote Link to post Share on other sites
waniek Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 bez konkretow, chce obczaic jaki maja asortyment Quote Link to post Share on other sites
Feariors Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 (edited) Zależy czego szukasz, na świętojańskiej masz militarię. Niedaleko też masz sklep z "mundurami" i innym moro - Paragraf (Antoniego Abrahama 19). Polecam Paragrafa, mają większy wybór niż w militari (jeśli chodzi o ubiór) i zawsze można poprosić by coś zamówili aby przymierzyć [dla osób nie lubiących kupować przez internet - jak ja]. Jakieś 4 lata temu niedaleko Chylonii był jeden sklep z asortymentem ASG (jakieś Cymy, mundury i kulki), ale on był głównie z wiatrówkami i łucznictwem. Chyba też był 3 lata temu koło Placu kaszubskiego - sklep głównie z rzeczami do samoobrony ale miał coś z ASG. Nie byłem w nim - widziałem tylko na wystawie. A tak to bieda. Edited July 12, 2017 by Feariors Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts