SzymonGIGN9 Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Powiedzcie mi co taniej wyjdzie kupno karabinka który jest w linku poniżej czy stylizować normalnego kałasza na to cudo? https://gunfire.pl/product-pol-1152214916-Replika-karabinka-AK-FSB.html Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Znacznie taniej stylizować. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Mam wrażenie że sensowniej składać samemu. Choć z pewnymi częściami będzie problem z dostępnością w kraju. Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 To "cudo" nie nadaje się na jakiekolwiek reko FSB itd., bo AK-104 (i 105) nigdy nie miały obsady kolby stałej. Powinna być z zawiasem do składania na lewy bok komory zamkowej. Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 To "cudo" nie nadaje się na jakiekolwiek reko FSB itd., bo AK-104 (i 105) nigdy nie miały obsady kolby stałej. Powinna być z zawiasem do składania na lewy bok komory zamkowej. A skąd ci się nagle reko wzięło? Pytanie jest o stylizowanie repliki a nie o robienie reko FSB. Rusofilia niektórym na umiejętność czytania już siada. Sporo tej ceny robi sama baza LCT i markowe bebechy. Coś wyglądającego podobnie zrobisz sporo taniej. Na innej bazie z innymi bebechami, bez pierdół w stylu torba itp, samodzielnie składając, możesz zejść z 3-3,5tys. Z tego co widać ponad 3tys. to baza LCT i szyny Core, prawie dwa kafle na bebechy. potem jeszcze malowanie, dodatki złożenie tego... Quote Link to post Share on other sites
Zachar Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 W tytule FSB, to podzieliłem się swoimi luźnymi spostrzeżeniami na temat produktu. Rusofilia niektórym na umiejętność czytania już siada. Daruj sobie takie opinie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 I tym spostrzeżeniem kończymy jeździectwo. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 A skąd ci się nagle reko wzięło? Pytanie jest o stylizowanie repliki a nie o robienie reko FSB. Rusofilia niektórym na umiejętność czytania już siada. Generalnie pojęcie "reko" w odniesieniu do współcześnie działających jednostek to duża abstrakcja, ale zawsze można się pospinać... :icon_wink: Giwera chyba sprzedana, bo link nie działa...Baza może być jaka zapragniesz (LCT, E&L, DBoy), ale podstawa to kopie szyn Zenita - w Polsce dostępny głównie CORE, poza tym Asura Dynamics, TWI, 5KU. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts