Nikolaj Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 POZA TYM ON JEST PASKUDNY Z WYGLĄDU. P.S.: I wiecie co???? Jezzcze nie widziałem antyterrorysty biegającego z P90... Fakt, ze tobie sie nie podoba, nie oznacze ze jest brzydki... pare lekcji z polskiego by ci sie przydalo (z kannonu piekna) :lol: :lol: . Zastanawia mnie czy w zyciu w ogole widziales na wlasne oczy AT ? :roll: Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 Ja nie mówie, P 90 ogólnie nie używają antyterroryści, ale, że SPAPy go nie używają (pisząc "antyterrorysta" miałem na myśli ATeka ze SPAPu). A poza tym , to jak myślę to moja sprawa i szczerze mówiąc mi to lata i powiewa, czy Wam się on podoba. To wyłącznie moje zdanie. A i odpowiadam na pytanie. W SPAPie widziałem tylko MP 5 A3 (z oświetleniem taktycznym i np. + kolimator), UZI, raz widziałem G 36, no i podobno pare G3 zakupili, no i oczywiście wszechobecny AK-47 (najczęściej z granatnikiem). Moja ekipa właśnie rekonstrułuje SPAP(powtarzam to już którys raz) i póki co nie zanosi się, by KGP kupowało P 90. Aha, i piekno to rzecz względna. Poza tym ja już wybrałem- MP 5 TLF od Classic Army. Rozważam tylko teraz problem A2, czy A3.(?) Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 O rany zamknijcie już to.... Link to post Share on other sites
Foka Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Nieeee, nieeee :twisted: Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Taak taak. David a ty pomyśl zanim zapiszesz i nawet nie staraj się otworzyć tematu "Która MP5 lepsza". Link to post Share on other sites
Recommended Posts