Vender Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 (edited) Czołgiem, Pytanko. Czy w Naszym pięknym kraju :icon_wink: organizowane są (jeszcze) strzelanki w klimacie wojny w Wietnamie (i nie chodzi mi o strzelanki które z Wietnamem łączy tylko nazwa)? Tylko o takie na których "żółtek" lata w czarnej/burobrązowej piżamie z AK, a "Jankes" w TCU/Sajgonce/TS/od biedy w oliwce z M4/M16/M14, wiecie jest po prostu wymóg stylizacji itp. żeby to jako tako wyglądało :icon_wink: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. P.S. Jak zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Nie bardzo wiedziałem gdzie to umieścić :icon_smile: Edited November 25, 2017 by Vender Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Nie znam nikogo w mundurach Wietnamu Północnego. Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 GMV Dzikusów polecam :D Quote Link to post Share on other sites
wish Posted November 29, 2017 Report Share Posted November 29, 2017 No i ma być już za pół roku :) a imprezę polecam i już nie mogę się doczekać kolejnej edycji. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 W Wojkowicach na Śląsku organizowany był/jest Hamburger Hill. Jeśli dobrze kojarzę to była wymagana stylizacja, lecz niezbyt rygorystyczna. Impreza bodaj na 150-200 osób. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts