wish Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? http://wmasg.pl/pl/news/show/812791 Odkładać kasę? Czy to raczej tylko ciekawostka? Chętnie przeczytam opinie. Czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia z gazówkami od WE? Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Widziałem wnętrze tej repliki, wygląda całkiem porządnie. Na GG gazówki WE (długie) działają dobrze. Na razie nie wiem tylko czy po wystrzeleniu kulek zamek zostaje z przodu. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Niestety to świeżynka. Wielu ci tutaj napisze, że WE to szmelc. Inni, że niektóre wyroby mają dobre np. Glocka. Ja mam ich M4 GBBR i jak dla mnie jest ok. Też mi ten Tomek chodzi po głowie. Wiadomo, gazówki są fajne ale trzeba je kochać i tolerować fochy. Szczególnie brak powtarzalności strzałów w trybie auto. Mnie gazówki nauczyły strzelać na semi i szanować amunicję, bo zapas magazynków trochę kosztuje. Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Według mnie mogliby zastosować zbiornik z gazem w kolbie. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 1 i najważniejsza sprawa. Jak będzie i replika i odpowiedni zapas magazynków w Polskich sklepach - to ją kupię. Co do We. Jak z każdą inną repliką (może oprócz spartaka i cymy z serri 5xx ) - jedni kochają, drudzy nie nawidzą. Jak replika zagości w Polsce, to znając We, będzie kupa części zapasowych na sklepach Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Jak na gaziaki przystało, magazynki w konkretnej cenie. Kupić replikę i dodatkowe 4 magi to już jest wydatek niemały. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted December 12, 2017 Author Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Ja zaczynam polowanie na okazję :icon_smile: P.S jakby ktoś nie poszukał, magazynki można dostać kosztują zaledwie 48$/szt Edited December 12, 2017 by wish Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 (edited) Jeśli to ta sama replika: to prawdopodobnie nie zatrzymuje się po ostatniej kulce. System pracuje z otwartego zamka i nie widzę niczego co by blokowało zbijak zaworu. Trzeba poszukać jeszcze jakiś nagrań. Może nie tomek ale też fajne: Ja chyba zbankrutuję albo sprzedam nerkę :) . Edited December 12, 2017 by mareq Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Tak, widziałem to nagranie. Tylko ten chińczyk tan nieporadnie się z nim obchodzi. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted December 14, 2017 Report Share Posted December 14, 2017 Wygląda na to, że zamek po poróżnieniu magazynka zatrzymuje się w tylnym położeniu: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts